Design tijdschrift
Design tijdschrift
Poster

Chirming

Poster Toen Sook jong was, zag ze een mooie vogel op de berg, maar de vogel vloog snel weg en liet alleen geluid achter. Ze keek omhoog in de lucht om de vogel te vinden, maar het enige wat ze kon zien waren takken en bos. De vogel bleef zingen, maar ze had geen idee waar het was. Van jongs af aan was de vogel de boomtakken en het grote bos voor haar. Deze ervaring deed haar het geluid van vogels als bos visualiseren. Het geluid van vogels ontspant lichaam en geest. Dit trok haar aandacht, en ze combineerde dit met mandala, die visueel staat voor healing en meditatie.

Naam van het project : Chirming, Naam van de ontwerper : Sook Ko, Naam van de cliënt : Sejong University.

Chirming Poster

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.