Design tijdschrift
Design tijdschrift
Meshouder

Only Right Here

Meshouder Sinds de twaalfde eeuw werden de eerste stierengevechten gedocumenteerd als act of publiek spektakel. Tegenwoordig is bewustwording van mensen een symptoom van een algehele globale beoordeling, omdat we deel uitmaken van de goddelijke natuur, zijn we een geheel. "Only Right Here" symboliseert een nieuw tijdperk, waarin agressieve activiteiten zullen uitsterven, belichaamd worden in wat eens een cultureel feest was, en de grote evolutionaire stap op humanistisch niveau.

Naam van het project : Only Right Here, Naam van de ontwerper : Alan Saga, Naam van de cliënt : Alan Saga.

Only Right Here Meshouder

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.