Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbaar Stedelijk Kunstmeubilair

Eye of Ra'

Openbaar Stedelijk Kunstmeubilair De ambitie van dit ontwerp is om de oude Egyptische geschiedenis samen te voegen met de futuristische vloeiende methodologie van design. Het is een letterlijke vertaling van het meest iconische religieuze instrument van Egypte in een vloeiende vorm van straatmeubilair dat de kenmerken van de vloeiende stijl ontleent waar geen specifieke vormen of ontwerpen worden bepleit. Het oog vertegenwoordigt zowel de mannelijke als de vrouwelijke tegenhangers in de voortplanting van God Ra. Het straatmeubilair wordt daarom gepresenteerd in een stoer ontwerp dat mannelijkheid en kracht symboliseert, terwijl het gewelfde uiterlijk vrouwelijkheid en gratie uitbeeldt.

Naam van het project : Eye of Ra', Naam van de ontwerper : Dalia Sadany, Naam van de cliƫnt : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Openbaar Stedelijk Kunstmeubilair

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.