Design tijdschrift
Design tijdschrift
Boekhandel

Guiyang Zhongshuge

Boekhandel Met de bergachtige gangen en druipsteengrotten-uitziende boekenplanken, introduceert de boekwinkel de lezers in een wereld van Karst-grot. Op deze manier brengt het ontwerpteam een fantastische visuele ervaring en verspreidt het tegelijkertijd de lokale kenmerken en cultuur naar een groter publiek. Guiyang Zhongshuge is een cultureel kenmerk en stedelijk monument in de stad Guiyang geweest. Bovendien overbrugt het ook de kloof van de culturele sfeer in Guiyang.

Naam van het project : Guiyang Zhongshuge, Naam van de ontwerper : Li Xiang, Naam van de cliƫnt : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Boekhandel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.