Design tijdschrift
Design tijdschrift
40 "led Tv

GlassOn

40 "led Tv Het is een frameloze designcollectie met verschillende designoplossingen in variabele afmetingen met glaselement. Elegantie gecreƫerd met de transparantie van glas wordt voortgezet met de gratie van metalen afwerkingen die het display in grote afmetingen omringen. Zonder de gebruikelijke plastic voorkant en omlijsting, heeft het ontwerp betrekking op de virtuele wereld en het publiek met drastisch verminderde dikte in 40 ", 46" en 55 "producten. Het geheel metalen frame dat de glazen voorkant vasthoudt, verbetert de ontwerpkwaliteit met nauwkeurige verbindingsdetails van verschillende materialen.

Naam van het project : GlassOn, Naam van de ontwerper : Vestel ID Team, Naam van de cliƫnt : .

GlassOn 40 "led Tv

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.