Design tijdschrift
Design tijdschrift
Reclame

Insect Sculptures

Reclame Elk stuk is met de hand gemaakt om sculpturen van insecten te maken, geïnspireerd door hun omgeving en het voedsel dat ze eten. Het kunstwerk werd gebruikt als een oproep tot actie via de Doom-website om specifieke huishoudelijke plagen te identificeren. De elementen die voor deze sculpturen werden gebruikt, waren afkomstig van vuilnisbelten, vuilstortplaatsen, rivierbeddingen en supermarkten. Nadat elk insect was verzameld, werden ze gefotografeerd en geretoucheerd in photoshop.

Naam van het project : Insect Sculptures, Naam van de ontwerper : Chris Slabber, Naam van de cli├źnt : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reclame

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.