Design tijdschrift
Design tijdschrift
Dameskledingcollectie

Hybrid Beauty

Dameskledingcollectie Het ontwerp van de Hybrid Beauty-collectie is om de schattigheid te gebruiken als het overlevingsmechanisme. Opgericht schattige kenmerken zijn linten, ruches en bloemen, en ze zijn opnieuw gemaakt door traditionele modevak en couture-technieken. Dit herschept oude couture-technieken tot moderne hybride, die romantisch, donker maar ook eeuwig is. Het hele ontwerpproces van Hybrid Beauty bevordert duurzaamheid om tijdloze ontwerpen te creëren.

Ring

Ohgi

Ring Mimaya Dale, de ontwerper van de Ohgi ring, heeft met deze ring een symbolische boodschap afgeleverd. Haar inspiratie voor de ring kwam van de positieve betekenissen die Japanse vouwfans hebben en hoeveel ze geliefd zijn in de Japanse cultuur. Ze gebruikt 18K geelgoud en een saffier voor het materiaal en ze brengen een luxueuze uitstraling naar voren. Bovendien zit de opvouwbare ventilator in een hoek op een ring wat een unieke schoonheid geeft. Haar ontwerp is een eenheid tussen Oost en West.

Ring

Gabo

Ring De Gabo-ring is ontworpen om mensen aan te moedigen de speelse kant van het leven opnieuw te bekijken, die meestal verloren gaat als de volwassenheid aanbreekt. De ontwerper werd geĂŻnspireerd door de herinneringen aan het observeren van haar zoon die speelde met zijn kleurrijke magische kubus. De gebruiker kan met de ring spelen door de twee onafhankelijke modules te draaien. Door dit te doen, kunnen de edelsteenkleuren of de positie van de modules worden aangepast of niet overeenkomen. Naast het speelse aspect heeft de gebruiker de keuze om elke dag een andere ring te dragen.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende parels tussen de brullende golven van de zee, het is het resultaat van inspiratie uit de oceaan en parels en het is een 3D-modelring. Deze ring is ontworpen met een combinatie van goud en kleurrijke parels met een speciale structuur om de beweging van de parels tussen de brullende golven van de oceaan door te voeren. De buisdiameter is op een goede maat gekozen waardoor het ontwerp robuust genoeg is om het model maakbaar te maken.

Sieraden Collectie

Biroi

Sieraden Collectie Biroi is een 3D-geprinte sieradenserie die is geĂŻnspireerd op de legendarische feniks van de lucht, die zichzelf in de vlammen werpt en uit zijn eigen as herboren wordt. Dynamische lijnen die de structuur vormen en het Voronoi-patroon verspreid over het oppervlak symboliseren de feniks die herleeft uit de brandende vlammen en de lucht in vliegt. Patroon verandert van grootte om over het oppervlak te stromen en geeft een gevoel van dynamiek aan de structuur. Het ontwerp, dat op zichzelf al een sculptuurachtige aanwezigheid laat zien, geeft de drager de moed om een stap voorwaarts te zetten door zijn uniciteit naar voren te brengen.