Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lenzenvloeistof

Camaro | advanced collection

Lenzenvloeistof De „geavanceerde collectie | hout “kenmerkt zich door grotere glazen en het design wordt benadrukt door de uitgesproken driedimensionale compositie. Nieuwe houtcombinaties en het fijnste handschuren maken van elk ROLF advanced lenzenvloeistofframe een elegant stukje vakmanschap.

Naam van het project : Camaro | advanced collection, Naam van de ontwerper : ROLF Spectacles, Naam van de cliënt : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Lenzenvloeistof

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.