Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbare Beeldhouwkunst

Bubble Forest

Openbare Beeldhouwkunst Bubble Forest is een openbare sculptuur gemaakt van zuurbestendig roestvrij staal. Het wordt verlicht met programmeerbare RGB LED-lampen waardoor de sculptuur een spectaculaire metamorfose ondergaat als de zon ondergaat. Het is gemaakt als een reflectie op het vermogen van planten om zuurstof te produceren. Het titelbos bestaat uit 18 stalen stammen / stammen die eindigen met kronen in de vorm van bolvormige constructies die een enkele luchtbel voorstellen. Bubble Forest verwijst zowel naar de terrestrische flora als naar de flora die bekend is van de bodem van meren, zeeƫn en oceanen

Naam van het project : Bubble Forest, Naam van de ontwerper : Mirek Struzik, Naam van de cliƫnt : Altarea.

Bubble Forest Openbare Beeldhouwkunst

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.