Design tijdschrift
Design tijdschrift
Multifunctionele Oorbellen

Blue Daisy

Multifunctionele Oorbellen Madeliefjes zijn samengestelde bloemen met twee bloemen gecombineerd tot één, een binnenste gedeelte en een buitenste bloembladgedeelte. Het symboliseert de verstrengeling van twee die ware liefde of de ultieme band vertegenwoordigen. Het ontwerp mengt zich met het unieke karakter van de madeliefjebloem, waardoor de drager de Blue Daisy op meerdere manieren kan dragen. De keuze van blauwe saffieren voor de bloembladen is om inspiratie voor hoop, verlangen en liefde te benadrukken. Gele saffieren gekozen voor het centrale bloemblad overspoelt de drager om een gevoel van vreugde en trots te voelen en de drager volledige sereniteit en vertrouwen te geven in het tonen van zijn elegantie.

Hanger

Eternal Union

Hanger The Eternal Union van Olga Yatskaer, een professionele historicus die besloot om een nieuwe carrière als sieradenontwerper na te streven, ziet er eenvoudig maar vol betekenis uit. Sommigen zouden er een vleugje Keltische sieraden in vinden of zelfs een Herakles-knoop. Het stuk vertegenwoordigt één oneindige vorm, die eruitziet als twee onderling verbonden vormen. Dit effect wordt gecreëerd door rasterachtige lijnen die over het stuk zijn gegraveerd. Met andere woorden - de twee zijn met elkaar verbonden als één, en de ene is een unie van de twee.

Sieradencollectie

Ataraxia

Sieradencollectie Door te combineren met mode en geavanceerde technologie, wil het project sieraden maken die de oude gotische elementen in een nieuwe stijl kunnen veranderen, waarbij het potentieel van het traditionele in de hedendaagse context wordt besproken. Met de interesse in de manier waarop gotische vibes het publiek beïnvloeden, probeert het project een unieke individuele ervaring uit te lokken door middel van speelse interactie, waarbij de relatie tussen ontwerp en dragers wordt onderzocht. Synthetische edelstenen, als materiaal met een lagere eco-afdruk, werden in ongebruikelijk vlakke oppervlakken gesneden om hun kleuren op de huid te werpen om de interactie te versterken.

Collier

Eves Weapon

Collier Eve's wapen is gemaakt van 750 karaat rose en witgoud. Het bevat 110 diamanten (20,2 ct) en bestaat uit 62 segmenten. Ze hebben allemaal twee totaal verschillende verschijningsvormen: in zijaanzicht zijn de segmenten appelvormig, in bovenaanzicht zijn V-vormige lijnen te zien. Elk segment is zijwaarts gespleten om het veerbelaste effect te creëren dat de diamanten vasthoudt - de diamanten worden alleen vastgehouden door spanning. Dit benadrukt met voordeel de helderheid en schittering en maximaliseert de zichtbare uitstraling van de diamant. Het zorgt voor een extreem licht en helder ontwerp, ondanks de grootte van de ketting.

Ring

Wishing Well

Ring Toen ze in haar dromen een rozentuin bezocht, kwam Tippy een wensput tegen die omringd was door rozen. Daar keek ze in de put en zag de weerspiegeling van de nachtsterren, en deed een wens. De nachtsterren worden voorgesteld door de diamanten en de robijn symboliseert haar diepste passie, dromen en hoop die ze bij de wensput heeft gemaakt. Dit ontwerp is voorzien van een op maat gemaakte zeshoekige robijnrode klauw, gezet in 14K massief goud. Kleine blaadjes zijn gesneden om de textuur van natuurlijke bladeren te laten zien. De ringband ondersteunt de platte bovenkant en buigt iets naar binnen. Ringmaten moeten wiskundig worden berekend.

Draagtas

Totepographic

Draagtas Topografisch geïnspireerde draagtas, om te dienen als een gemakkelijke draagtas, vooral tijdens die drukke dagen doorgebracht met winkelen of boodschappen doen. De capaciteit van de draagtas is als een berg en kan veel dingen bevatten of dragen. Het orakelbeen vormt de algehele structuur van de zak, de topografische kaart vormt oppervlaktemateriaal, net als een oneffen bergoppervlak.