Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bedrukt Textiel

The Withering Flower

Bedrukt Textiel De Withering Flower is een viering van de kracht van het bloembeeld. De bloem is een populair onderwerp dat in de Chinese literatuur als personificatie wordt geschreven. In tegenstelling tot de populariteit van de bloeiende bloem, worden afbeeldingen van de rottende bloem vaak geassocieerd met jinx en taboes. De collectie kijkt naar wat de perceptie van een gemeenschap vormt over wat subliem en abject is. Ontworpen in 100 cm tot 200 cm lengte van tule jurken, zeefdruk op doorschijnende mesh-stoffen, de textieltechniek zorgt ervoor dat de prints ondoorzichtig en rekbaar blijven op mesh, waardoor het lijkt alsof prints in de lucht zweven.

Naam van het project : The Withering Flower, Naam van de ontwerper : Tsai Jung Chiang, Naam van de cliënt : Angela Chiang.

The Withering Flower Bedrukt Textiel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.