Design tijdschrift
Design tijdschrift
Structurele Ring

Spatial

Structurele Ring Het ontwerp is voorzien van een metalen frameconstructie waarin de druzy zo wordt vastgehouden dat zowel de steen als de metalen frameconstructie de nadruk krijgt. De structuur is vrij open en zorgt ervoor dat de steen de ster van het ontwerp is. De onregelmatige vorm van de druzy en de metalen ballen die de structuur bij elkaar houden, geven het ontwerp een beetje zachtheid. Het is gewaagd, edgy en draagbaar.

Naam van het project : Spatial, Naam van de ontwerper : Harsha Ambady, Naam van de cliënt : Kaashi Jewels.

Spatial Structurele Ring

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.