Design tijdschrift
Design tijdschrift
3D-Animatie

Alignment to Air

3D-Animatie Wat de animatie van de creatieve brief betreft, begon Jin met het alfabet A. En als het op de conceptstap aankwam, probeerde hij een krachtigere stemming te zien die reflecteerde op zijn filosofie, die behoorlijk actief is maar tegelijkertijd organiseert. Onderweg kwam hij met de tegenstrijdige woorden die op de een of andere manier volledig voor zijn idee stonden, zoals align to air, wat de titel is van dit project. Met dat in gedachten presenteert de animatie nauwkeurigere en fijnere momenten bij het eerste woord. Aan de andere kant resulteert dit in een nogal flexibele en losse sfeer om de laatste letter te manifesteren.

Naam van het project : Alignment to Air, Naam van de ontwerper : Jin Jeon, Naam van de cli├źnt : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air 3D-Animatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.