Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsruimte

Ideaing

Tentoonstellingsruimte Dit is de tentoonstellingsruimte voor ondernemingen tijdens de Guangzhou Design Week 2013, ontworpen door C&C Design Co., Ltd. Het ontwerp beschikt over een nette ruimte van minder dan 91 vierkante meter, die wordt weergegeven door het aanraakscherm en de binnenprojector. De QR-code die op de lichtbak wordt weergegeven, zijn de weblinks van de onderneming. Ondertussen hopen de ontwerpers dat het uiterlijk van het hele gebouw mensen een vitaal gevoel kan geven, en daarmee de creativiteit laat zien die het ontwerpbedrijf bezit, dat wil zeggen, 'de geest van onafhankelijkheid en het idee van vrijheid' die door hen worden bepleit. .

Naam van het project : Ideaing, Naam van de ontwerper : Zheng Peng, Naam van de cliƫnt : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Tentoonstellingsruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.