Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huis

Geometry Space

Huis Dit project is een villaproject in [SAC Beigan Hill International Arts Centre] in de buitenwijken van Shanghai, er is een kunstcentrum in de gemeenschap, dat veel culturele activiteiten biedt, de villa kan een kantoor of studio of huis zijn, het community scape center heeft een groot meeroppervlak , dit model ligt direct aan het meer. De bijzondere kenmerken van het gebouw zijn de binnenruimte zonder kolommen, die de grootste variabiliteit en creativiteit in ontwerp aan de binnenruimte geeft, maar ook vanwege de vrijheid en variabiliteit van de ruimte, de binnenstructuur, de ontwerptechniek is meer variabel, de uitbreidbare geometrie creëert binnenruimte, ook in lijn met de creatieve ideeën van [Art Center]. Split-level type structuur en hoofdtrap bevinden zich in het midden van de binnenruimte, terwijl de linker- en rechterkant split-level trappen zijn, dus in totaal vijf verschillende binnentrapgebieden die de ruimte verbinden.

Makelaarskantoor

The Ribbon

Makelaarskantoor Zoals "Dans van het lint", met open ruimtelijke schaal, totale ruimte is wit, maak gebruik van het concept van meubelpostering, vorm een relatie die aansluit bij de ruimte, het meest bijzondere is de relatie tussen de muur en de kast, integreer bureau met plafond en grond, opzettelijk doorsneden door onregelmatige geometrie, niet alleen overmatige hoeveelheid defecten van de balk afdekken, maar ook het moderne feitelijke concept laten zien, met een abstract idee in krommestijl van lint door de reflectie van licht.

Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed

MIX C SALES CENTRE

Verkoopcentrum Voor Onroerend Goed Het is een verkoopcentrum voor onroerend goed. De oorspronkelijke architectonische vorm is een vierkante glazen doos. Het algehele interieurontwerp is te zien vanaf de buitenkant van het gebouw en het interieurontwerp wordt volledig weerspiegeld door de hoogte van het gebouw. Er zijn vier functiegebieden, multimedia-weergavegebied, model-weergavegebied, onderhandelingsbankgebied en materiaalweergavegebied. De vier functiegebieden zien er verspreid en geïsoleerd uit. Dus hebben we een lint aangebracht om de hele ruimte met elkaar te verbinden om zo twee ontwerpconcepten te bereiken: 1. verbinden van de functiegebieden 2. Vorming van gebouwgevels.

Kantoorgebouw

FLOW LINE

Kantoorgebouw De ruimte op het terrein is onregelmatig en krom vanwege de buitenmuur van het gebouw. Vandaar dat de ontwerper in dit geval het concept van stroomlijnen toepast in de hoop een gevoel van stroom te creëren en uiteindelijk omgezet in vloeiende lijnen. Eerst hebben we de buitenmuur naast de openbare gang gesloopt en drie functiegebieden toegepast. We hebben een stroomlijn gebruikt om de drie gebieden te laten circuleren en de stroomlijn is tevens de ingang naar buiten. Het bedrijf is verdeeld in vijf afdelingen en we gebruiken vijf lijnen om ze te vertegenwoordigen.

Ontwerp / Verkoop Expositie

dieForm

Ontwerp / Verkoop Expositie Het is zowel het ontwerp als het nieuwe operationele concept die de "dieForm" -tentoonstelling zo innovatief maken. Alle producten van de virtuele showroom zijn fysiek te zien. Bezoekers worden niet afgeleid van het product door advertenties of verkopers. Aanvullende informatie over elk product vindt u op multimediadisplays of via QR-code in de virtuele showroom (app en website), waar de producten ook ter plaatse te bestellen zijn. Het concept maakt het mogelijk om een opwindend assortiment producten te laten zien, waarbij het product wordt benadrukt in plaats van het merk.

Wereldwijde Beursstandontwerp Voor Toyota

The Wave

Wereldwijde Beursstandontwerp Voor Toyota Geïnspireerd door het Japanse principe van de "actieve rust", combineert het ontwerp rationele en emotionele elementen tot één geheel. De architectuur oogt van buiten minimalistisch en rustig. Toch voel je er een enorme kracht uit stralen. In de ban glijdt je nieuwsgierig het interieur binnen. Eenmaal binnen waan je je in een verrassende omgeving vol energie en gevuld met grote mediawanden met energieke, abstracte animaties. Op deze manier wordt de stand een onvergetelijke ervaring voor bezoekers. Het concept geeft de asymmetrische balans weer die we in de natuur en in het hart van de Japanse esthetiek vinden.