Design tijdschrift
Design tijdschrift
PrivƩwoning

The Cube

PrivƩwoning Het creƫren van een kwaliteitsvolle woonervaring en het opnieuw definiƫren van het imago van een woongebouw in Koeweit met behoud van de klimaatvereisten en privacybehoeften opgelegd door de Arabische cultuur, waren de belangrijkste uitdagingen voor de ontwerper. De Kubuswoning is een gebouw van vier verdiepingen in beton / staal dat is gebaseerd op optellen en aftrekken binnen een kubus, waardoor een dynamische ervaring ontstaat tussen interne en externe ruimtes om het hele jaar door te genieten van natuurlijk licht en uitzicht op het landschap.

Boerderij

House On Pipes

Boerderij Een raster van slanke stalen buizen die verspringend zijn aangelegd, minimaliseert de voetafdruk van het gebouw en biedt tegelijkertijd de stijfheid en stabiliteit om de leefruimte erboven te hijsen. In overeenstemming met de minimalistische icoonbenadering is deze boerderij ontworpen binnen het kader van de bestaande bomen om de interne warmtewinst te verminderen. Dit werd verder geholpen door het opzettelijk verspringen van de vliegasblokken op de gevel met de resulterende leegte en schaduw die het gebouw op natuurlijke wijze koelen. Het opheffen van het huis zorgde er ook voor dat het landschap ononderbroken was en de uitzichten vrij waren.

Huis

Basalt

Huis Gebouwd voor comfort en tegelijkertijd elegant. Dit ontwerp is echt opvallend en opmerkelijk van binnen en van buiten. Kenmerken zijn onder meer eikenhout, ramen die gemaakt zijn om veel zonlicht binnen te laten, en het is rustgevend voor de ogen. Het is betoverend door zijn schoonheid en techniek. Als je eenmaal in dit huis bent, kun je niet anders dan de sereniteit en het oase-gevoel opmerken dat je overneemt. De bries van de bomen en de omgeving met de zonnestralen maakt dit huis tot een unieke woonplek weg van het drukke stadsleven. Het basalt huis is gebouwd om een verscheidenheid aan mensen te plezieren en te huisvesten.

Binnenplaats- En Tuinontwerp

Shimao Loong Palace

Binnenplaats- En Tuinontwerp Met natuurlijke en vloeiende taal een redelijke organisatie van het landschap, zijn hofjes in meerdere dimensies met elkaar verbonden, met elkaar doordrongen en soepel omgezet. Door de verticale strategie vakkundig te gebruiken, wordt het hoogteverschil van 4 meter omgekeerd in het hoogtepunt en kenmerk van het project, waardoor een artistiek, levend, natuurlijk binnenplaatslandschap op meerdere niveaus ontstaat.

Werfrenovatie

Dongmen Wharf

Werfrenovatie Dongmen-werf is een millennium oude werf aan de moederrivier van Chengdu. Door de laatste ronde van "oude stadsvernieuwing" is het gebied in feite gesloopt en herbouwd. Het project is om een glorieus historisch beeld te presenteren door de tussenkomst van kunst en nieuwe technologie op een culturele site van de stad die in wezen verdwenen is, en om de lang slapende stedelijke infrastructuur te activeren en opnieuw te investeren in het stedelijke openbare domein.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Het hotel is gelegen in Luzhou, in de provincie Sichuan, een stad die bekend staat om zijn wijn, waarvan het ontwerp is geĆÆnspireerd op de lokale wijngrot, een ruimte die een sterk verlangen oproept om te verkennen. De lobby is de reconstructie van een natuurlijke grot, waarvan de gerelateerde visuele verbinding het concept van de grot en de lokale stedelijke textuur uitbreidt naar het interne hotel, en zo een onderscheidende culturele drager vormt. We waarderen het gevoel van de passagier tijdens het verblijf in het hotel en hopen ook dat de textuur van het materiaal en de gecreĆ«erde sfeer op een dieper niveau kunnen worden waargenomen.