Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kapsalon

Taipei Eros

Kapsalon De kapsalons zijn gebaseerd op de geometrie van zwarte, witte en grijze kleuren. De gebaren van het knippen van haar worden vertaald in de massa van de sculpturale entiteiten. Het driehoekige motief vormt de functionele kubussen en vlakken van plafond tot vloer door middel van stapelen, snijden en naaien. De lichtbalken ingebed in de scheidingslijnen dragen bij aan talrijke verlichtingsbanden, die dienen als aanvullende verlichting en tegelijkertijd de toestand van het verlaagde plafond oplossen. Ze strekken zich uit en meanderen mee met de weerspiegeling van de grote spiegel, vrij pendelend tussen de vlakken en de driedimensionaliteit.

Privétuin

Ryad

Privétuin De uitdaging bestond erin een oud landhuis te moderniseren en er een rijk van rust en stilte van te maken, waarbij zowel op architectonisch als op landschapsgebied uitgebreid werd gewerkt. De gevel werd vernieuwd, er werd civiel werk verricht aan de bestrating en het zwembad en de keermuren werden gebouwd, waardoor nieuwe smeedijzerwerken werden gecreëerd voor de bogen, muren en hekken. Tuinieren, irrigatie en het reservoir, maar ook verlichting, meubels en accessoires kwamen uitgebreid aan bod.

Café En Restaurant

Roble

Café En Restaurant Het idee voor het ontwerp is ontleend aan de Amerikaanse steak- en rookhokken, en als resultaat van het eerste faseonderzoeksteam besloot het onderzoeksteam hout en leer te gebruiken met donkere kleuren zoals zwart en groen, samen met goud en roze goud werd genomen met een warm en licht luxe licht. De kenmerken van het ontwerp zijn 6 grote hangende kroonluchters die bestaan uit 1200 handgemaakt geanodiseerd staal. Evenals de barteller van 9 meter, die wordt afgedekt door een paraplu van 275 centimeter die bestaat uit mooie en verschillende flessen, zonder enige ondersteuning de barteller.

Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling

Technology Center

Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling Het architectonisch project van het Technologiecentrum heeft als leidraad de integratie van het architectonisch ensemble in het omringende landschap, een rustige en aangename ruimte. Dit bepalende idee maakt van het ensemble een gehumaniseerd herkenningspunt, bestemd voor de noodzakelijke intellectuele onderdompeling van de onderzoekers die erin zullen handelen, uitgedrukt in zijn plastische en constructieve bedoeling. Het opvallende en geïntegreerde ontwerp van de daken in concave en convexe vorm raakt bijna de geaccentueerde horizontale lijnen die zo de belangrijkste kenmerken van het architectonische complex definiëren.

Interieurontwerp

Gray and Gold

Interieurontwerp Grijze kleur wordt als saai beschouwd. Maar vandaag is deze kleur er een van de headliners in stijlen als loft, minimalisme en hi-tech. Grijs is een kleur die de voorkeur geeft aan privacy, wat rust en rust. Het nodigt meestal degenen uit die met mensen werken of cognitieve eisen stellen, als algemene interieurkleur. De muren, plafond, meubels, gordijnen en vloeren zijn grijs. Tinten en verzadiging van grijs zijn alleen anders. Goud werd toegevoegd door extra details en accessoires. Het wordt geaccentueerd door de fotolijst.

Huis

Santos

Huis Door hout als het belangrijkste constructieve element te gebruiken, verplaatst het huis zijn twee niveaus in doorsnede, waardoor een glazen dak ontstaat dat in de context past en natuurlijk licht binnenlaat. De dubbelhoge ruimte articuleert die relatie tussen de begane grond, de bovenverdieping en het landschap. Een metalen dak boven het dakraam vliegt, beschermt het tegen de inval van de westelijke zon en herbouwt het volume formeel, waardoor het zicht op de natuurlijke omgeving wordt ingekaderd. Het programma komt tot stand door openbaar gebruik op de begane grond en privégebruik op de bovenverdieping te lokaliseren.