Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

Blossom

Kantoor Hoewel het een kantoorruimte is, wordt er gebruik gemaakt van een gedurfde combinatie van verschillende materialen en geeft de groene beplantingsstructuur overdag een gevoel van perspectief. De ontwerper biedt alleen ruimte, en de vitaliteit van de ruimte hangt nog steeds af van de eigenaar, gebruikmakend van de kracht van de natuur en de unieke stijl van de ontwerper! Het kantoor is niet langer een enkele functie, het ontwerp is meer gediversifieerd en het wordt gebruikt in een grote en open ruimte om verschillende mogelijkheden te creƫren tussen mens en omgeving.

Kantoor

Dunyue

Kantoor Tijdens het conversatieproces laten ontwerpers bij het ontwerp niet alleen de ruimtelijke indeling van het interieur maar ook een verbinding van de stad / ruimte / mensen bij elkaar komen, zodat de ingehouden omgeving en ruimte in de stad niet conflicteren, de dag is een verborgen gevel in de straat, nacht. Dan wordt het een glazen lichtbak in een stad.

Eetzaal

Elizabeth's Tree House

Eetzaal Elizabeth's Tree House, een demonstratie van de rol van architectuur in het genezingsproces, is een nieuw eetpaviljoen voor een therapeutisch kamp in Kildare. De ruimte dient voor kinderen die herstellen van een ernstige ziekte en vormt een houten oase midden in een eikenbos. Een dynamisch maar functioneel houten diagritsysteem omvat een expressief dak, uitgebreide beglazing en een kleurrijke lariksbekleding, waardoor een eetruimte aan de binnenkant ontstaat die een dialoog vormt met het omringende meer en bos. Een diepe verbinding met de natuur op alle niveaus bevordert gebruikerscomfort, ontspanning, genezing en betovering.

Multi Commerciƫle Ruimte

La Moitie

Multi Commerciƫle Ruimte De naam van het project La Moitie is afkomstig van de Franse vertaling van de helft, en het ontwerp weerspiegelt dit treffend door de balans die is gevonden tussen tegengestelde elementen: vierkant en cirkel, licht en donker. Gezien de beperkte ruimte probeerde het team zowel een verbinding als een scheiding tot stand te brengen tussen de twee afzonderlijke winkelruimtes door twee tegengestelde kleuren toe te passen. Terwijl de grens tussen de roze en zwarte ruimtes duidelijk is, maar ook in verschillende perspectieven vervaagd. Een wenteltrap, half roze en half zwart, staat in het midden van de winkel en zorgt voor.

Medisch Schoonheidscentrum

LaPuro

Medisch Schoonheidscentrum Design is meer dan een goede esthetiek. Het is de manier waarop de ruimte wordt gebruikt. Het medisch centrum integreerde vorm en functie als Ć©Ć©n geheel. Begrijp de eisen van de gebruikers en geef ze een ervaring van alle subtiele aanrakingen in de omgeving die verlichtend en oprecht zorgzaam aanvoelt. Ontwerp en nieuw technologisch systeem bieden oplossingen voor de gebruiker en zijn eenvoudig te beheren. Met het oog op gezondheid, welzijn en medische zorg heeft het centrum ecologisch duurzame materialen gebruikt en het bouwproces gevolgd. Alle elementen zijn geĆÆntegreerd in het ontwerp waar het echt geschikt is voor de gebruikers.

Huisarchitectuur Ontwerp

Bienville

Huisarchitectuur Ontwerp De logistiek van dit werkende gezin vereiste dat ze gedurende lange tijd binnenshuis thuis moesten blijven, wat naast werk en school ook hun welzijn verstoorde. Ze begonnen na te denken, zoals veel gezinnen, of een verhuizing naar de buitenwijken, de nabijheid van stadsvoorzieningen inruilen voor een grotere achtertuin om de toegang naar buiten te vergroten, nodig was. In plaats van ver weg te gaan, besloten ze een nieuw huis te bouwen dat de beperkingen van het leven binnenshuis op een klein stedelijk perceel zou heroverwegen. Het organiserende principe van het project was om zoveel mogelijk buitentoegang te creƫren vanuit gemeenschappelijke ruimtes.