Design tijdschrift
Design tijdschrift
Showroom

CHAMELEON

Showroom Het thema van de lounge is technologie die tentoonstellingsruimten bedient.Technologische lijnen op het plafond en de muren, ontworpen om de technologie uit te drukken van schoenen die in alle showrooms worden tentoongesteld, geĆÆmporteerd en geproduceerd in de fabriek die naast het gebouw staat. met vrije vorm, terwijl je idealiter verzamelt, gebruik dan CAD-CAM-technologie. Barrisol die in Frankrijk vervaardigt, mdf-lakmeubels die in de Europese kant van Istanbul produceren, RGB Led-systemen die in de Aziatische kant van Istanbul produceren, zonder meting en repetitie op het verlaagde plafond .

Woonhuis

Monochromatic Space

Woonhuis De Monochromatische Ruimte is een huis voor het gezin en het project ging over het transformeren van de leefruimte op het gehele maaiveld om de specifieke behoeften van de nieuwe eigenaren op te nemen. Het moet vriendelijk zijn voor ouderen; een eigentijds interieur hebben; ruime verborgen opslagruimtes; en het ontwerp moet worden opgenomen om oud meubilair te hergebruiken. Summerhaus D'zign werd aangesteld als adviseurs voor interieurontwerp die een functionele ruimte creƫerden voor het dagelijks leven.

Kinderkledingwinkel

PomPom

Kinderkledingwinkel De perceptie van de onderdelen en het geheel dragen bij aan een geometrie die gemakkelijk herkenbaar is en de nadruk legt op de te verkopen producten. De moeilijkheden werden tijdens de creatieve daad versterkt door een grote balk die de ruimte, al met kleine afmetingen, brak. De optie om het plafond te laten hellen, met de referentiematen van de etalage, de balk en de achterkant van de winkel, was het begin van de trekking naar de rest van het programma; circulatie, tentoonstelling, servicebalie, dressoir en opslag. Neutrale kleuren domineren de ruimte, onderbroken door sterke kleuren die de ruimte markeren en organiseren.

Luxe Showroom

Scotts Tower

Luxe Showroom De Scotts Tower is een vooraanstaande residentiƫle ontwikkeling in het hart van Singapore, ontworpen om te voldoen aan de vraag naar sterk verbonden, zeer functionele woningen in stedelijke gebieden door een groeiend aantal ondernemers die thuis werken en jonge professionals. Om de visie te manifesteren die de architect - Ben van Berkel van UNStudio - had van een 'verticale stad' met verschillende zones die zich normaal gesproken horizontaal over een stadsblok zouden uitstrekken, stelden we voor om 'ruimtes in een ruimte' te creƫren, waar ruimtes kunnen transformeren als gevraagd door verschillende situaties.

Huistuin

Oasis

Huistuin Tuin rondom de historische villa in het stadscentrum. Lang en smal perceel met hoogteverschillen van 7m. Het gebied was verdeeld in 3 niveaus. De laagste voortuin combineert de eisen van de conservator en de moderne tuin. Tweede niveau: Recreatietuin met twee tuinhuisjes - op het dak van een ondergronds zwembad en garage. Derde niveau: Bostuin voor kinderen. Het project had tot doel de aandacht af te leiden van het lawaai van de stad en naar de natuur te gaan. Daarom heeft de tuin een aantal interessante waterpartijen zoals een watertrap en de watermuur.

Winkel

Munige

Winkel Van exterieur en interieur tot en met het hele gebouw zit vol betonachtig materiaal, aangevuld met zwart, wit en een paar houtkleuren, die samen een koele toon creƫren. Trap in het midden van de ruimte wordt de hoofdrol, een verscheidenheid aan gebogen gevouwen vormen zijn net als een kegel die de hele tweede verdieping ondersteunt en komen samen met een verlengd platform op de begane grond. De ruimte is als een volledig onderdeel.