Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

Studio Atelier11

Kantoor Het gebouw was gebaseerd op een "driehoek" met het sterkste visuele beeld van de oorspronkelijke geometrische vorm. Als je vanaf een hoge plek naar beneden kijkt, zie je in totaal vijf verschillende driehoeken. De combinatie van driehoeken van verschillende grootte zorgt ervoor dat "mens" en "natuur" een rol spelen als ontmoetingsplek.

Woonhuis

Tei

Woonhuis Het feit dat een comfortabel leven na de pensionering, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van het terrein op een heuvel, wordt gerealiseerd door een stabiel ontwerp op een gebruikelijke manier, werd zeer gewaardeerd. Een rijke omgeving innemen. Maar dit keer is het geen villaarchitectuur maar persoonlijke huisvesting. Toen begonnen we eerst structuur te maken op basis van het feit dat het in staat is om het gewone leven comfortabel door te brengen zonder onredelijkheid over het hele plan.

Interieur Gemeenschappelijke Ruimtes

Highpark Suites

Interieur Gemeenschappelijke Ruimtes Highpark Suites Common Areas verkennen de naadloze integratie van de stedelijke Gen-Y-levensstijl met groen wonen, zaken doen, vrije tijd en gemeenschap. Van wow-factor lobby's tot sculpturale skycourt, feestzalen en funky vergaderruimten, deze voorzieningen zijn ontworpen voor bewoners om te gebruiken als een verlengstuk van hun huis. Geïnspireerd door naadloos binnenleven buiten, flexibiliteit, interactieve momenten en een palet van stedelijke kleuren en texturen, verlegde MIL Design de grenzen om een unieke, duurzame en holistische gemeenschap te creëren waar elke ruimte de bewoners en tropische omgeving in gedachten heeft.

Boekhandel, Winkelcentrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Boekhandel, Winkelcentrum Jato Design kreeg de taak om een traditionele boekwinkel om te vormen tot een dynamische, multifunctionele ruimte - om niet alleen een winkelcentrum te worden, maar ook een cultureel centrum voor door boeken geïnspireerde evenementen en meer. Het middelpunt is de 'helden'-ruimte waar bezoekers naar een lichtere, met hout uitgeruste omgeving gaan, verbeterd met dramatische ontwerpen. Lantaarnachtige cocons hangen aan het plafond, terwijl trappen dienen als gemeenschappelijke ruimtes die bezoekers aanmoedigen om te blijven hangen en te lezen terwijl ze op de trap zitten.

Hotelinterieurontwerp

Stories Container

Hotelinterieurontwerp De container vervoert ladingen naar plaatsen. Het hotel biedt rustplaatsen voor reizigers. Een tijdelijke rustplaats is wat ze gemeen hebben. Gebruik daarom "de container" als het concept van hotel. Het hotel is niet alleen een rustplaats, maar ook een ruimte met persoonlijkheid. Elke kamer heeft zijn eigen expressie en persoonlijkheid. Creëer daarom acht verschillende suites als volgt: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey en Ballerina. Stable House is niet alleen een rustplaats, maar ook een bevoorradingsstation voor uw geest.

Kantoorinterieurontwerp

Yuli Design Studio

Kantoorinterieurontwerp Er zijn altijd te veel rommelige uithangborden in verticale, horizontale en laterale richtingen in straten die het echte architectonische aanzien blokkeren. Dit spoort ertoe aan na te denken over hoe de uithangborden opnieuw kunnen worden gedefinieerd om de effecten van dergelijke decoratieve buitenartikelen te verbeteren en te upgraden. Het punt van het interieurontwerp is om de vorige lay-out te ontleden. Er wordt natuurlijke verlichting geïntroduceerd. Een loft wordt gebouwd door verhoogde ruimte. Waar de trappen waren, is veranderd. Het veranderen van de plaats waar de trappen waren, verkort de tijd van verticale bewegingen. Dit creëert een nieuwe mogelijkheid buiten de oude grenzen.