Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kinderclub

Meland

Kinderclub Het hele project heeft de uitstekende uitdrukking van het thema ouder-kind binnenspeeltuin voltooid, met een hoge mate van volledigheid en consistentie in het stroomlijn- en ruimteverhaal. Het subtiele lijnontwerp verbindt verschillende functionele gebieden en realiseert de rationaliteit van de bezoekersstromen. Het verhaal van de ruimte verbindt op zijn beurt verschillende ruimtes via een compleet plot en leidt de consumenten naar de prachtige reis van ouder-kindinteractie.

Appartement

Home in Picture

Appartement Het project is een leefruimte gecreƫerd voor een gezin van vier met twee kinderen. De droomlandatmosfeer die door het ontwerp van het huis wordt gecreƫerd, komt niet alleen uit de sprookjeswereld die voor kinderen is gecreƫerd, maar ook uit het futuristische gevoel en de spirituele schok die de uitdaging op traditionele woninginrichting met zich meebrengt. Omdat hij niet gebonden was door rigide methoden en patronen, viel de ontwerper de traditionele logica uiteen en presenteerde hij een nieuwe interpretatie van levensstijl.

Residentieel Interieurontwerp

Inside Out

Residentieel Interieurontwerp De architectonisch ontwerper eerste onafhankelijke solo-interieurontwerpproject, waarbij hij een mix van Japanse en Scandinavische meubels koos om een comfortabele en aangename sfeer te creƫren. Hout en stof worden overwegend door de hele flat gebruikt met minimale verlichtingsarmaturen. Het concept & quot; Inside Out & quot; houten kist onthuld met de verbonden houten ingang en gang terwijl deze open is naar de woonkamer als & quot; Binnen & quot; met boeken en kunsttentoonstellingen, met kamers als & quot; Outside & quot; zak met ruimtes die woonfuncties dienen.

Hoofdkantoor

Nippo Junction

Hoofdkantoor Het hoofdkantoor van Nippo is gebouwd op een meerlagig kruispunt van stedelijke infrastructuur, een snelweg en een park. Nippo is een toonaangevend bedrijf in wegenbouw. Ze definiƫren Michi, wat "straat" betekent in het Japans, als de basis van hun ontwerpconcept als "wat een verscheidenheid aan componenten verbindt". Michi verbindt het gebouw met de stedelijke context en verbindt ook individuele werkplekken met elkaar. Michi werd verbeterd om creatieve verbindingen te smeden en om de Junction Place te realiseren als een unieke werkplek die alleen hier bij Nippo mogelijk is.

PrivƩwoning

Bbq Area

PrivƩwoning Het bbq-gebiedsproject is een ruimte waar buiten kan worden gekookt en het gezin kan worden herenigd. In Chili bevindt de bbq-ruimte zich meestal ver van het huis, maar in dit project maakt het deel uit van het huis dat het verenigt met de tuin door middel van grote lichtgevende vouwramen waardoor de magie van de tuinruimte het huis binnenstroomt. De vier ruimtes, natuur, zwembad, eten en koken zijn verenigd in een uniek design.

Gevelarchitectuur Ontwerp

Cecilip

Gevelarchitectuur Ontwerp Het ontwerp van de envelop van Cecilip wordt gevormd door een superpositie van horizontale elementen die het mogelijk maken om de organische vorm te bereiken die het volume van het gebouw onderscheidt. Elke module is samengesteld uit secties van lijnen die zijn ingeschreven binnen de straal van de te vormen kromming. De stukken gebruikten rechthoekige profielen van zilver geanodiseerd aluminium van 10 cm breed en 2 mm dik en werden op een samengesteld aluminium paneel geplaatst. Nadat de module was geassembleerd, werd het voorste deel bekleed met roestvrij staal van 22 gauge.