Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentie

Cheung's Residence

Residentie De residentie is ontworpen met het oog op eenvoud, openheid en natuurlijk licht. De voetafdruk van het gebouw weerspiegelt de beperking van de bestaande site en de formele uitdrukking is bedoeld om schoon en eenvoudig te zijn. Aan de noordkant van het gebouw bevinden zich een atrium en een balkon dat de entree en de eetkamer verlicht. Schuiframen zijn voorzien aan de zuidkant van het gebouw, waar de woonkamer en keuken zijn om natuurlijk licht te maximaliseren en ruimtelijke flexibiliteit te bieden. Door het hele gebouw worden dakramen voorgesteld om de ontwerpideeën verder te versterken.

Tijdelijk Informatiecentrum

Temporary Information Pavilion

Tijdelijk Informatiecentrum Het project is een tijdelijk paviljoen voor gemengd gebruik in Trafalgar, Londen voor verschillende functies en evenementen. De voorgestelde structuur benadrukt het idee van "tijdelijkheid" door recycling van zeecontainers als het belangrijkste bouwmateriaal te gebruiken. De metaalachtige aard ervan is bedoeld om een contrasterende relatie met het bestaande gebouw tot stand te brengen en het overgangskarakter van het concept te versterken. Ook is de formele uitdrukking van het gebouw op een willekeurige manier georganiseerd en gerangschikt, waardoor een tijdelijk herkenningspunt ter plaatse wordt gecreëerd om visuele interactie aan te trekken tijdens de korte levensduur van het gebouw.

Showroom, Winkel, Boekhandel

World Kids Books

Showroom, Winkel, Boekhandel Geïnspireerd door een lokaal bedrijf om een duurzame, volledig operationele boekwinkel te creëren met een kleine footprint, gebruikte RED BOX ID het concept van een 'open boek' om een geheel nieuwe winkelervaring te ontwerpen die de lokale gemeenschap ondersteunt. World Kids Books, gevestigd in Vancouver, Canada, is eerst een showroom, een tweede boekwinkel en een derde online winkel. Het gedurfde contrast, de symmetrie, het ritme en de pop van kleur trekken mensen naar binnen en creëren een dynamische en leuke ruimte. Het is een goed voorbeeld van hoe een zakelijk idee kan worden verbeterd door middel van interieurontwerp.

Stadsvernieuwing

Tahrir Square

Stadsvernieuwing Het Tahrir-plein is de ruggengraat van de Egyptische politieke geschiedenis en daarom is het nieuw leven inblazen van het stadsontwerp een politieke, ecologische en sociale wens. Het masterplan omvat het afsluiten van een aantal straten en het samenvoegen met het bestaande plein zonder de verkeersstroom te verstoren. Drie projecten werden vervolgens gemaakt om een recreatieve en commerciële functie te huisvesten, evenals een gedenkteken om de moderne politieke geschiedenis van Egypte te markeren. In het plan is rekening gehouden met voldoende ruimte voor wandel- en zitplekken en een hoge groenverhoudingen om kleur in de stad te brengen.

Openbaar Plein

Brieven Piazza

Openbaar Plein De inspiratie achter dit ontwerp is de genegenheid voor de eenvoud en het inzicht van de abstractie en symboliek van Mondriaan met een vleugje karakter en authenticiteit zoals aangegeven in de historische Square Kufic-kalligrafie. Dit ontwerp is een manifestatie van een coherente versmelting tussen stijlen en pleit voor de boodschap dat er een mogelijkheid is om verschillende schijnbaar tegenstrijdige stijlen te mengen met betrekking tot observatie met het blote oog, terwijl wanneer je diep in de filosofie erachter graaft, er overeenkomsten zouden zijn die zouden resulteren in een samenhangend kunstwerk dat is aantrekkelijk en onbegrijpelijk.

Makelaardij

The Float

Makelaardij In dit project ontwerpen we architectuur, interieur en landschap. De zaak is een “Realestate Agency”, de naam van het onroerend goed is [Sky villa], dus bedenk het concept met de zaaknaam als uitgangspunt. En het project bevindt zich in het centrum van Xiamen, de omstandigheden rond de basis zijn ongunstig, er zijn oude appartementen en een bouwplaats, er tegenover is een school, geen landschap omgeven. Uiteindelijk, met het concept van [Float], trekt u het verkoopcentrum naar een hoogte van 2F en creëert u een eigen landschap, een pool op stapelniveau, zodat het verkoopcentrum graag in het water drijft en de bezoekers over een groot gebied gaan. van de vijver en over de begane grond van het verkoopkantoor, loop naar de achtertrap en ga naar de verkoophal. De constructie is staalconstructie, gebouwontwerp en interieurontwerp zoeken de integratie en eenheid in techniek.