Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

100 Bites Dessert

Restaurant Bijt als het ontwerpthema, grafische portretten, tandenmodellen, visuals van beroemdheden zijn allemaal belangrijke kenmerken die de smaakpapillen van elke klant stimuleren. Van het chique bruin-witte grafische plafond, tot de witte supergrafische muur, tot de netjes gerangschikte productvertoningswand, samen met de 100 bijtende iconen die verschillende decennia vertegenwoordigen, een rijk ontworpen zwarte humor-smaak verwart.

Naam van het project : 100 Bites Dessert, Naam van de ontwerper : Danny Chan, Naam van de cliënt : Beige Design Ltd..

100 Bites Dessert Restaurant

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.