Design tijdschrift
Design tijdschrift
Creatieve Verbouwing

Redefinition

Creatieve Verbouwing De opdracht van het project was om de bergcontext te behouden, zonder rustieke herinneringen uit te stralen aan heersende bergwoontypologie├źn. Het betrof een ingrijpende renovatie van een typisch berghuis. Alles zou ter plaatse worden gemaakt, met als basismaterialen metaal, dennenhout en minerale aggregaten, menselijke arbeid en expertise. Het belangrijkste idee daarachter was om de objecten gebruiks- en sentimentele waarde te laten verwerven nadat de eigenaren ze nuttig en vertrouwd zouden vinden, en om te ontwerpen met de transformerende kracht van materialen in gedachten.

Naam van het project : Redefinition, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cli├źnt : BllendDesignOffice.

Redefinition Creatieve Verbouwing

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.