Design tijdschrift
Design tijdschrift
Creatieve Verbouwing

Redefinition

Creatieve Verbouwing De opdracht van het project was om de bergcontext te behouden, zonder rustieke herinneringen uit te stralen aan heersende bergwoontypologieën. Het betrof een ingrijpende renovatie van een typisch berghuis. Alles zou ter plaatse worden gemaakt, met als basismaterialen metaal, dennenhout en minerale aggregaten, menselijke arbeid en expertise. Het belangrijkste idee daarachter was om de objecten gebruiks- en sentimentele waarde te laten verwerven nadat de eigenaren ze nuttig en vertrouwd zouden vinden, en om te ontwerpen met de transformerende kracht van materialen in gedachten.

Naam van het project : Redefinition, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliënt : BllendDesignOffice.

Redefinition Creatieve Verbouwing

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.