Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interieur Huis

Seamless Blank

Interieur Huis Dit is een huis om de unieke levensstijl van gastvrouw te presenteren, het huis van een grafisch ontwerper en een ondernemer. De ontwerper presenteert natuurlijke materialen om de voorkeuren van de gastvrouw te illustreren en lege gebieden te behouden om de spullen van het gezinslid te vullen. De keuken is het middelpunt van het huis, speciaal ontworpen een rondomzicht voor gastvrouw en zorgt ervoor dat ouders overal kunnen zien. Het huis is uitgerust met naadloze vloeren van wit graniet, Italiaanse minerale verf, transparant glas en witte poedercoating om de elegante details van materialen te onthullen.

Interieur Huis

Warm loft

Interieur Huis Een huis in industriële stijl met warme materialen. Dit huis bereidt verschillende functies voor klanten voor om levenskwaliteiten te bevorderen. De ontwerper probeerde de buizen met elke ruimte te verbinden en combineerde houten, stalen en KNO-buizen om het verhaal van het leven van de klant te illustreren. Niet hetzelfde met de gewone industriële stijl, dit huis heeft slechts enkele kleuren ingevoerd en veel opslagruimtes voorbereid.

Kleedkamer

Sopron Basket

Kleedkamer Sopron Basket is een professioneel basketbalteam voor dames, gevestigd in Sopron, Hongarije. Omdat ze een van de meest succesvolle Hongaarse teams zijn met 12 nationale kampioenschapsbekers en de tweede plaats behaalden in de Euroleague, besloot het clubmanagement te investeren in een nieuw kleedkamercomplex om een nogal prestigieuze faciliteit op naam van de club te krijgen, passend bij de behoeften van de speler. beter, motiveer hen en bevorder hun eenheid.

Architectuur Voor Gemengd Gebruik

Shan Shui Plaza

Architectuur Voor Gemengd Gebruik Gelegen in de historische stad Xi'an, tussen het zakencentrum en de TaoHuaTan-rivier, beoogt het project niet alleen het verleden en het heden te verbinden, maar ook de stad en de natuur. Geïnspireerd door The Peach Blossom Spring Chinese Tale, biedt het project een paradijselijke woon- en werkomgeving door een nauwe relatie met de natuur. In de Chinese cultuur heeft de filosofie van bergwater (Shan Shui) een essentiële betekenis van de relatie tussen mens en natuur, dus door te profiteren van het waterige landschap van de site, biedt het project ruimtes die de Shan Shui-filosofie in de stad weerspiegelen.

Ziekenhuis

Warm Transparency

Ziekenhuis Gewoonlijk heeft een ziekenhuis de neiging om een ruimte te zijn die een slechte natuurlijke kleur of materiaal heeft vanwege een kunstmatig structuurmateriaal om de functionaliteit en de efficiëntie te verbeteren. Daarom hebben patiënten het gevoel dat ze afgezonderd zijn van hun dagelijkse leven. Er moet rekening worden gehouden met een comfortabele omgeving waar patiënten kunnen doorbrengen en zonder stress. TSC-architecten zorgen voor een open, comfortabele ruimte door een L-vormige open plafondruimte in te stellen en de grote dakrand door veel houtmateriaal te gebruiken. De warme transparantie van deze architectuur verbindt mensen en medische diensten.

Woonhuis

Slabs House

Woonhuis Het Slab House is ontworpen om bouwmaterialen naast elkaar te plaatsen door hout, beton en staal te combineren. Het ontwerp is tegelijk hypermodern en toch discreet. De enorme ramen zijn een direct middelpunt, maar ze worden beschermd tegen het weer en het uitzicht op de straat door betonnen platen. Tuinen spelen een grote rol in het pand, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping, waardoor de bewoners zich verbonden voelen met de natuur terwijl ze met het pand omgaan, waardoor een unieke stroom ontstaat wanneer men van de ingang naar de woonruimtes beweegt.