Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commerciële Animatie

Simplest Happiness

Commerciële Animatie In de Chinese dierenriem is 2019 het jaar van het varken, dus Yen C ontwierp het gesneden varken, en het is een woordspeling in "veel hete films" in het Chinees. De blije karakters sluiten aan bij het imago van het kanaal en bij de blije gevoelens die het kanaal aan zijn publiek wil geven. De video is de combinatie van vier filmelementen. Kinderen die spelen, kunnen het beste puur geluk tonen, en hopen dat het publiek hetzelfde gevoel heeft bij het kijken naar de film.

Naam van het project : Simplest Happiness, Naam van de ontwerper : Yen C Chen, Naam van de cliënt : Fox Movies.

Simplest Happiness Commerciële Animatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.