Design tijdschrift
Design tijdschrift
Commerciële Ruimte

De Kang Club

Commerciële Ruimte Dekang is gelegen in het commerciële centrum van Guangzhou, China, is een spa en entertainment een van de commerciële projecten. Het project is in het ontwerpconcept van "stedelijk landschap" de fundamentele aanwijzing om te reageren op de eisen van het moderne stadsleven.

Naam van het project : De Kang Club, Naam van de ontwerper : Yongcai Huang, Naam van de cliënt : De Kang Club.

De Kang Club Commerciële Ruimte

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.