Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellingsontwerp

Multimedia exhibition Lsx20

Tentoonstellingsontwerp Een multimediatentoonstelling was gewijd aan de 20ste verjaardag van de herintroductie van de nationale munteenheid lats. Het doel van de tentoonstelling was om het raamwerk te introduceren van de drie-eenheid waarop het artistieke project was gebaseerd, namelijk bankbiljetten en munten, de auteurs - 40 vooraanstaande Letse kunstenaars van verschillende creatieve genres - en hun kunstwerken. Het concept van de tentoonstelling is ontstaan uit grafiet of lood, de centrale as van een potlood, een veelvoorkomend hulpmiddel voor kunstenaars. De grafietstructuur diende als het centrale ontwerpelement van de tentoonstelling.

Naam van het project : Multimedia exhibition Lsx20, Naam van de ontwerper : Design studio H2E, Naam van de cli├źnt : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Tentoonstellingsontwerp

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.