Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

Stocker

Stoel De Stocker is een fusie tussen een kruk en een stoel. De licht stapelbare houten zittingen zijn geschikt voor particuliere en semi-officiële ruimtes. De expressieve vorm onderstreept de schoonheid van lokaal hout. Het ingewikkelde structurele ontwerp en de constructie maken het mogelijk met een materiaaldikte van 8 mm van 100 procent massief hout om een robuust maar licht artikel te creëren dat slechts 2300 gram weegt. De compacte constructie van de Stocker zorgt voor ruimtebesparende opslag. Op elkaar gestapeld, kan het gemakkelijk worden opgeborgen en door het innovatieve ontwerp kan Stocker volledig onder een tafel worden geschoven.

Naam van het project : Stocker, Naam van de ontwerper : Matthias Scherzinger, Naam van de cliënt : FREUDWERK.

Stocker Stoel

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.