Design tijdschrift
Design tijdschrift
Winkelcentrum

Fluxion

Winkelcentrum De inspiratie voor dit programma komt uit mierenheuvels die een unieke structuur hebben. Hoewel de interne structuur van mierenheuvels erg complex is, kan het een enorm en geordend koninkrijk opbouwen. Dit illustreert dat de architectonische structuur ervan uiterst rationeel is. Ondertussen bouwen de binnenkant van sierlijke bogen van mierenheuvels een imposant paleis dat extra voortreffelijk lijkt. Daarom gebruikt de ontwerper de wijsheid van de mier als referentie om zowel artistieke als goed geconstrueerde ruimte te bouwen, evenals mierenheuvels.

Naam van het project : Fluxion, Naam van de ontwerper : Zhipeng Kang, Naam van de cliënt : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Winkelcentrum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.