Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bistro

Ubon

Bistro Ubon is een Thaise bistro in het hart van Koeweit-stad. Het kijkt uit over de Fahad Al Salim-straat, een straat die vroeger gerespecteerd werd vanwege zijn handel. Het ruimteprogramma van deze bistro vereist een efficiënt ontwerp voor alle keuken-, opslag- en toiletruimtes; waardoor er een ruime eethoek is. Om dit te bereiken, werkt het interieur waar het op een harmonieuze manier kan worden geïntegreerd met de bestaande structurele elementen.

Naam van het project : Ubon, Naam van de ontwerper : Rashed Alfoudari, Naam van de cliënt : .

Ubon Bistro

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.