Design tijdschrift
Design tijdschrift
Restaurant

George

Restaurant Het concept van George is "een diner dat is ontworpen in combinatie met de herinneringen van de klant". Het is een plek waar men terloops kan genieten van alledaagse evenementen, zoals maaltijden en drinkpartijen, en de Amerikaanse cultuur en geschiedenis van de moderne architectuur koestert toen de klant in New York woonde. Daarom is het restaurant als geheel gebouwd naar het beeld van een erfgoedrestaurant in New York, extra gebouwen zijn beetje bij beetje gemaakt, met een gevoel van historische achtergrond. Dit om het hierboven genoemde concept te integreren en we zijn erin geslaagd om het potentieel van dit gebouw te maximaliseren.

Interieurontwerp

CRONUS

Interieurontwerp De lounge van deze ledenbar richt zich op de executives die graag stijlvolle stadsavonden doorbrengen. Het behoeft geen betoog dat u iets speciaals en buitengewoons zult voelen voor degenen die lid willen worden en bereid zijn deze reep te gebruiken. Wat meer is, zodra u hier begint te gebruiken, zullen bruikbaarheid en comfort een grote betekenis spelen voor het bedieningsformulier. Misschien vindt u deze twee hierboven genoemde aspecten nogal vreemd, en om precies de juiste aanraking te geven, was onze uitdaging. Deze "twee aspecten" waren inderdaad het sleutelwoord bij het ontwerpen van deze loungebar.

Japans Koteletrestaurant

Saboten Beijing the 1st

Japans Koteletrestaurant Dit is een Japanse kotelettenrestaurantketen genaamd "Saboten", het eerste vlaggenschiprestaurant in China. Vervorming van onze traditie en goede lokalisatie zijn essentieel om de Japanse cultuur gemakkelijker door het buitenland geaccepteerd te kunnen worden. Hier, kijkend naar de toekomstvisies van de restaurantketen, hebben we ontwerpen gemaakt die bruikbare handleidingen zullen worden bij uitbreiding naar China en ook naar het buitenland. Vervolgens was een van onze uitdagingen om het juiste begrip van 'Japanse beelden' te begrijpen dat de buitenlanders verkiezen. We hebben ons voornamelijk gericht op "traditioneel Japan". We hebben ons best gedaan om het op te nemen.

Universitair Interieurontwerp

TED University

Universitair Interieurontwerp TED University-ruimtes ontworpen met een modern ontwerpconcept weerspiegelen de progressieve en eigentijdse richting van de TED-instelling. Moderne en ruwe materialen worden gecombineerd met technologische infrastructuur en verlichting. Op dit punt worden ruimteconventies vastgelegd die nog niet eerder zijn ervaren. Er ontstaat een nieuw soort visie voor universitaire ruimtes.

Kantoorruimte Interieurontwerp

Infibond

Kantoorruimte Interieurontwerp Shirli Zamir Design Studio ontwierp het nieuwe kantoor van Infibond in Tel Aviv. Na onderzoek naar het product van het bedrijf, ontstond het idee om een werkruimte te creëren die vragen stelt over de dunne grens die de werkelijkheid verschilt van de verbeelding, het menselijk brein en technologie, en om te ontdekken hoe deze allemaal met elkaar in verband staan. De studio zocht naar de juiste doseringen van het gebruik van zowel volume, lijn als leegte die de ruimte bepalen. Het kantoorplan bestaat uit managerruimten, vergaderruimten, a-formele salons, cafetaria en open stand, gesloten telefooncelruimten en open werkruimten.

Guesthouse Architecture Design

Barn by a River

Guesthouse Architecture Design Het project “Barn by a river” gaat de uitdaging aan om de bewoonde ruimte te creëren, uitgaande van de ecologische betrokkenheid, en stelt een specifieke lokale oplossing voor van het interpenetratieprobleem van architectuur en landschap. Het traditionele archetype van het huis wordt naar de ascese van zijn vormen gebracht. Cederhouten dakspanen en groene leistenen muren verbergen het gebouw in het gras en de struiken van het door de mens gemaakte landschap. Achter de glazen wand komt de rotsachtige rivieroever in zicht.