Design tijdschrift
Design tijdschrift
Interieur Huis

Warm loft

Interieur Huis Een huis in industriƫle stijl met warme materialen. Dit huis bereidt verschillende functies voor klanten voor om levenskwaliteiten te bevorderen. De ontwerper probeerde de buizen met elke ruimte te verbinden en combineerde houten, stalen en KNO-buizen om het verhaal van het leven van de klant te illustreren. Niet hetzelfde met de gewone industriƫle stijl, dit huis heeft slechts enkele kleuren ingevoerd en veel opslagruimtes voorbereid.

Kleedkamer

Sopron Basket

Kleedkamer Sopron Basket is een professioneel basketbalteam voor dames, gevestigd in Sopron, Hongarije. Omdat ze een van de meest succesvolle Hongaarse teams zijn met 12 nationale kampioenschapsbekers en de tweede plaats behaalden in de Euroleague, besloot het clubmanagement te investeren in een nieuw kleedkamercomplex om een nogal prestigieuze faciliteit op naam van de club te krijgen, passend bij de behoeften van de speler. beter, motiveer hen en bevorder hun eenheid.

Architectuur Voor Gemengd Gebruik

Shan Shui Plaza

Architectuur Voor Gemengd Gebruik Gelegen in de historische stad Xi'an, tussen het zakencentrum en de TaoHuaTan-rivier, beoogt het project niet alleen het verleden en het heden te verbinden, maar ook de stad en de natuur. GeĆÆnspireerd door The Peach Blossom Spring Chinese Tale, biedt het project een paradijselijke woon- en werkomgeving door een nauwe relatie met de natuur. In de Chinese cultuur heeft de filosofie van bergwater (Shan Shui) een essentiĆ«le betekenis van de relatie tussen mens en natuur, dus door te profiteren van het waterige landschap van de site, biedt het project ruimtes die de Shan Shui-filosofie in de stad weerspiegelen.

Ziekenhuis

Warm Transparency

Ziekenhuis Gewoonlijk heeft een ziekenhuis de neiging om een ruimte te zijn die een slechte natuurlijke kleur of materiaal heeft vanwege een kunstmatig structuurmateriaal om de functionaliteit en de efficiƫntie te verbeteren. Daarom hebben patiƫnten het gevoel dat ze afgezonderd zijn van hun dagelijkse leven. Er moet rekening worden gehouden met een comfortabele omgeving waar patiƫnten kunnen doorbrengen en zonder stress. TSC-architecten zorgen voor een open, comfortabele ruimte door een L-vormige open plafondruimte in te stellen en de grote dakrand door veel houtmateriaal te gebruiken. De warme transparantie van deze architectuur verbindt mensen en medische diensten.

Woonhuis

Slabs House

Woonhuis Het Slab House is ontworpen om bouwmaterialen naast elkaar te plaatsen door hout, beton en staal te combineren. Het ontwerp is tegelijk hypermodern en toch discreet. De enorme ramen zijn een direct middelpunt, maar ze worden beschermd tegen het weer en het uitzicht op de straat door betonnen platen. Tuinen spelen een grote rol in het pand, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping, waardoor de bewoners zich verbonden voelen met de natuur terwijl ze met het pand omgaan, waardoor een unieke stroom ontstaat wanneer men van de ingang naar de woonruimtes beweegt.

Huis

VH Green

Huis De woning is zowel vlak als stereoscopisch groen, wat een goede leefomgeving creƫert voor zowel de bewoners als de stad. In de zonnige Aziatische regio is het gebruik van deze green door Breeze Soleil een zeer effectieve manier van denken. Niet alleen de functie van de parasol in de zomer maar ook bescherming van de privacy, vermijding van straatlawaai en verkoelend effect door automatische irrigatie kan worden bereikt.