Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijnhuis

Crombe 3.0

Wijnhuis Het doel van het wijnhuiswinkelconcept van CrombƩ was om de klanten een compleet nieuwe manier van winkelen te laten ervaren. Het basisidee was om uit te gaan van de look en feel van een magazijn, waaraan we vervolgens licht en finesse toevoegden. Hoewel de wijnen worden gepresenteerd in hun originele verpakking, zorgen de strakke lijnen van de metalen frames nog steeds voor vertrouwdheid en perspectief. Elke fles hangt in het frame in dezelfde helling waarin de sommelier ze zou serveren. Het rek van 12 meter bevat de champagnes en kluisjes. Per locker kunnen klanten tot 30 flessen veilig bewaren.

Naam van het project : Crombe 3.0, Naam van de ontwerper : Five Am, Naam van de cliƫnt : FIVE AM.

Crombe 3.0 Wijnhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.