Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beursstand

Onn Exhibition

Beursstand Onn is een eersteklas handgemaakt product dat tradities combineert met moderne ontwerpen door middel van culturele vermogensmeesters. Materialen, kleuren en producten van Onn zijn geïnspireerd door de natuur die de traditionele karakters verlichten met een vleugje glans. De beursstand werd gebouwd om een natuurscène na te bootsen met behulp van materialen die samen met de producten worden aangevuld, om zelf een geharmoniseerd kunstwerk te worden.

Naam van het project : Onn Exhibition, Naam van de ontwerper : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Naam van de cliënt : Onn.

Onn Exhibition Beursstand

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.