Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beursstand

Onn Exhibition

Beursstand Onn is een eersteklas handgemaakt product dat tradities combineert met moderne ontwerpen door middel van culturele vermogensmeesters. Materialen, kleuren en producten van Onn zijn geïnspireerd door de natuur die de traditionele karakters verlichten met een vleugje glans. De beursstand werd gebouwd om een natuurscène na te bootsen met behulp van materialen die samen met de producten worden aangevuld, om zelf een geharmoniseerd kunstwerk te worden.

Naam van het project : Onn Exhibition, Naam van de ontwerper : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Naam van de cliënt : Onn.

Onn Exhibition Beursstand

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.