Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wellnesscentrum

Yoga Center

Wellnesscentrum Het yogacentrum, gelegen in de drukste wijk van Koeweit-Stad, is een poging om de kelderverdieping van de Jassim-toren nieuw leven in te blazen. De locatie van het project was onorthodox. Het was echter een poging om vrouwen te dienen, zowel binnen de stadsgrenzen als vanuit de omliggende woonwijken. De receptie in het midden is vergrendeld met zowel de kluisjes als het kantoorgedeelte, waardoor de leden vlot kunnen stromen. Het Locker-gebied wordt vervolgens uitgelijnd met het beenwasgebied dat de 'schoenvrije zone' aangeeft. Vanaf dan is de gang en leeszaal die naar de drie yogakamers leiden.

Naam van het project : Yoga Center , Naam van de ontwerper : Rashed Alfoudari, Naam van de cliƫnt : The Yoga Center .

Yoga Center  Wellnesscentrum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.