Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bakkerij Visuele Identiteit

Mangata Patisserie

Bakkerij Visuele Identiteit Mångata wordt in het Zweeds gevisualiseerd als een romantisch tafereel dat de glinsterende, wegachtige weerspiegeling van de maan creëert op de nachtelijke zee. De scène is visueel aantrekkelijk en speciaal genoeg om het merkimago te creëren. Het kleurenpalet, zwart en goud, imiteert de sfeer van de donkere zee en gaf het merk ook een mysterieus, luxe tintje.

Naam van het project : Mangata Patisserie, Naam van de ontwerper : M — N Associates, Naam van de cliënt : M — N Associates.

Mangata Patisserie Bakkerij Visuele Identiteit

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.