Design tijdschrift
Design tijdschrift
Huisstijl

Vivifying Minimalism

Huisstijl Het resultaat was om een eigentijdse ruimte te creëren die therapieën op maat maakt op basis van geavanceerde technologie terwijl klassieke spabehandelingen worden aangeboden. Het resulterende voorstel was om een dynamische ruimte te creëren die de soberheid van wetenschappelijke laboratoria uitstraalt en tegelijkertijd vertrouwde connotaties van warme klassieke interieurs toevoegt. De inspiratie voor de grondlobby kwam van de zenfilosofie en de dyadische aard van de kosmos. Witte lavaplaster met een klinische witte en wetenschappelijke reden, chocoladebruin uit een klassiek palet met een smaakvolle connotatie van menselijke verlangens.

Naam van het project : Vivifying Minimalism, Naam van de ontwerper : Helen Brasinika, Naam van de cliënt : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Huisstijl

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.