Design tijdschrift
Design tijdschrift
Medisch Centrum

Neo Derm The Center

Medisch Centrum Het is ontworpen om het thema van lijnen weer te geven, en limoenkleurige highlights zijn net genoeg om de onstuimige en energieke ontwerpopdracht voor dit specifieke huidverzorgingscentrum te demonstreren. Balken van witte onderbroken lijnen lopen door het witte plafond en strekken zich dynamisch uit naar de omringende ruimte. De ontspanningsruimte naast de receptie is ingesteld op een limoengroene kleurtint van meubels tot tapijt die de jonge en verjongde merkessentie benadrukt door het uitzicht op de Victoria-haven.

Naam van het project : Neo Derm The Center, Naam van de ontwerper : Danny Chan, Naam van de cliënt : Beige Design Limited.

Neo Derm The Center Medisch Centrum

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.