Design tijdschrift
Design tijdschrift
Roadshow Expositie

Boom

Roadshow Expositie Dit is een tentoonstellingsontwerpproject voor de roadshow van een trendy modemerk in China. Het thema van deze roadshow benadrukt het potentieel van de jeugd om hun eigen imago te stylen, en symboliseert het explosieve geluid dat deze roadshow voor het publiek maakte. Zigzagvorm werd gebruikt als het belangrijkste visuele element, maar met verschillende configuraties wanneer toegepast in de cabines in verschillende steden. De structuur van de beursstands waren allemaal "kit-of-parts", geprefabriceerd in de fabriek en ter plaatse geïnstalleerd. Sommige onderdelen kunnen worden hergebruikt of opnieuw worden geconfigureerd om een nieuw standontwerp te vormen voor de volgende stop van de roadshow.

Naam van het project : Boom, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cli├źnt : PMTD Ltd..

Boom Roadshow Expositie

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.