Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoor

White Paper

Kantoor Het canvasachtige interieur materialiseert een ruimte voor de creatieve bijdrage van de ontwerpers en creƫert kansen voor talloze tentoonstellingen van ontwerpprocessen. Naarmate elk project vordert, worden de muren en planken bedekt met onderzoek, ontwerpschetsen en presentaties, waarbij de evolutie van elk ontwerp wordt vastgelegd en het dagboek van de ontwerpers wordt. De witte vloeren en de koperen deur, die uniek en gedurfd worden gebruikt voor robuust dagelijks gebruik, verzamelen de voetafdrukken en vingerafdrukken van het personeel en de klanten, getuige de groei van het bedrijf.

Naam van het project : White Paper, Naam van de ontwerper : Lam Wai Ming, Naam van de cliƫnt : Design Systems Ltd..

White Paper Kantoor

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.