Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bioscoop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioscoop "Pixel" is het basiselement van afbeeldingen, ontwerper onderzoekt de relatie tussen beweging en pixel om het thema van dit ontwerp te worden. "Pixel" wordt toegepast in verschillende delen van de bioscoop. De grote zaal van de kassa herbergt een enorm gebogen envelop gevormd door meer dan 6000 stukjes roestvrijstalen panelen. De kenmerkende displaymuur is versierd met een enorme hoeveelheid vierkante stroken die uit de muur steken en de glamoureuze naam van cinema presenteren. In deze bioscoop zou iedereen genieten van de geweldige sfeer van de digitale wereld die wordt gegenereerd door de samenhang van alle "Pixel" -elementen.

Naam van het project : Wuhan Pixel Box Cinema, Naam van de ontwerper : Ajax Law, Naam van de cliƫnt : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Bioscoop

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.