Design tijdschrift
Design tijdschrift
Wijntestfaciliteit

Grapevine House

Wijntestfaciliteit Grapevine House in de vorm van een abstracte druif, die bijna gratis is in afwachting van de wijngaard. Zijn belangrijkste ondersteunende element gegenereerd door een digitaal vervaardigde kolom vertegenwoordigt een eerbetoon aan een oude wijnstokwortel. De doorlopende glasgevel van het Grapevine House is naar alle richtingen open en maakt de directe landschapsbeleving van de wijngaard mogelijk. Op deze manier moet een visuele smaakverbetering van alle testwijnen worden verleend.

Naam van het project : Grapevine House, Naam van de ontwerper : Peter Stasek, Naam van de cliƫnt : Winemaker Association.

Grapevine House Wijntestfaciliteit

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.