Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorruimte

C&C Design Creative Headquarters

Kantoorruimte Het creatieve hoofdkantoor van C&C Design is gevestigd in een postindustriële werkplaats. Het gebouw is in de jaren zestig getransformeerd van een rode bakstenen fabriek. Met het oog op het beschermen van de huidige situatie en het historische geheugen van het gebouw, heeft het ontwerpteam zijn best gedaan om schade aan het oorspronkelijke gebouw in de interieurdecoratie te voorkomen. Er wordt veel sparren en bamboe gebruikt in het interieurontwerp. Het openen en sluiten en het wisselen van ruimtes zijn slim bedacht. De lichtontwerpen voor verschillende regio's weerspiegelen verschillende visuele sferen.

Naam van het project : C&C Design Creative Headquarters, Naam van de ontwerper : Zheng Peng, Naam van de cliënt : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Kantoorruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.