Design tijdschrift
Design tijdschrift
Flagship Store

Lenovo

Flagship Store Lenovo Flagship Store heeft tot doel het merkimago te verbeteren door het publiek een platform te bieden om interactie en delen te delen via levensstijl, service en ervaring die in de winkel is gecreƫerd. Het ontwerpconcept is bedacht op basis van de missie om een transitie te bewerkstelligen van fabrikant van computerapparatuur naar een toonaangevend merk onder leveranciers van consumentenelektronica.

Naam van het project : Lenovo, Naam van de ontwerper : Johnson Li, Naam van de cliƫnt : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Flagship Store

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.