Design tijdschrift
Design tijdschrift
Retail Interieurdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Retail Interieurdesign De klant zoekt creatief ontwerp om het merk goed te vertegenwoordigen. De naam 'Hiveometric' wordt gevormd door twee woorden 'Hive' en 'Geometric', die eenvoudig het hoofdconcept vertellen en het ontwerp visualiseren. Het ontwerp is geĆÆnspireerd op het heldenproduct van het merk, een honingraatvormige elektrische kookplaat. Voorgesteld als een cluster van honingraten, muur- en plafondelementen in nette afwerkingen sluiten naadloos op elkaar aan en wisselen complexe geometrische vormen samen. Lijnen zijn delicaat en strak, wat resulteert in een strakke, eigentijdse look die oneindige verbeeldingskracht en creativiteit symboliseert.

Naam van het project : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Naam van de ontwerper : Alain Wong, Naam van de cliƫnt : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Retail Interieurdesign

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.