Design tijdschrift
Design tijdschrift
Retail Interieurdesign

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Retail Interieurdesign De klant zoekt creatief ontwerp om het merk goed te vertegenwoordigen. De naam 'Hiveometric' wordt gevormd door twee woorden 'Hive' en 'Geometric', die eenvoudig het hoofdconcept vertellen en het ontwerp visualiseren. Het ontwerp is geïnspireerd op het heldenproduct van het merk, een honingraatvormige elektrische kookplaat. Voorgesteld als een cluster van honingraten, muur- en plafondelementen in nette afwerkingen sluiten naadloos op elkaar aan en wisselen complexe geometrische vormen samen. Lijnen zijn delicaat en strak, wat resulteert in een strakke, eigentijdse look die oneindige verbeeldingskracht en creativiteit symboliseert.

Naam van het project : Hiveometric - Kuppersbusch Showroom, Naam van de ontwerper : Alain Wong, Naam van de cliënt : .

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom Retail Interieurdesign

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerplegende van de dag

Legendarische ontwerpers en hun bekroonde werken.

Design Legends zijn buitengewoon bekende ontwerpers die onze wereld een betere plek maken met hun goede ontwerpen. Ontdek legendarische ontwerpers en hun innovatieve productontwerpen, originele kunstwerken, creatieve architectuur, uitstekende modeontwerpen en ontwerpstrategieën. Geniet en verken originele ontwerpen van bekroonde ontwerpers, kunstenaars, architecten, innovators en merken over de hele wereld. Laat u inspireren door creatieve ontwerpen.