Design tijdschrift
Design tijdschrift
Café

Perception

Café Dit kleine warme houten café op de hoek van een kruispunt in een rustige buurt. De gecentraliseerde open-voorbereidingszone maakt een schone en uitgebreide ervaring van het optreden van barista voor bezoekers overal die barstoel of tafelstoel in een café. Het plafondobject genaamd "Shading tree" begint vanaf de achterkant van de voorbereidingszone en bedekt de klantenzone om de hele sfeer van dit café te creëren. Het geeft een ongewoon ruimtelijk effect aan bezoekers en wordt ook een medium voor mensen die in gedachten willen verzinken met smaken koffie.

Openbare Tuinstoel Voor Buiten

Para

Openbare Tuinstoel Voor Buiten Para is een set openbare buitenstoelen die is ontworpen om een beperkte flexibiliteit te bieden in buitenomgevingen. Een set stoelen die een unieke symmetrische vorm heeft en totaal afwijkt van de inherente visuele balans van conventioneel stoelontwerp. Geïnspireerd door de eenvoudige wipvorm is deze set tuinstoelen gedurfd, modern en verwelkomt interactie. Beide met een zwaar verzwaarde bodem, ondersteunt Para A 360 rotatie rond zijn basis, en Para B ondersteunt bidirectioneel flippen.

Tafel

Grid

Tafel The Grid is een tafel die is ontworpen vanuit een rastersysteem dat is geïnspireerd op de traditionele Chinese architectuur, waarbij een soort houten structuur genaamd Dougong (Dou Gong) wordt gebruikt in verschillende delen van een gebouw. Door het gebruik van een traditionele in elkaar grijpende houten structuur, is de montage van de tafel ook het proces van leren over de structuur en het ervaren van de geschiedenis. De ondersteunende structuur (Dou Gong) is gemaakt van modulaire onderdelen die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd om opslag nodig te hebben.

Meubelserie

Sama

Meubelserie Sama is een authentieke meubelserie die functionaliteit, emotionele beleving en uniciteit biedt door zijn minimale, praktische vormen en sterk visueel effect. De culturele inspiratie die is ontleend aan de poëzie van wervelende kostuums die tijdens Sama-ceremonies worden gedragen, wordt opnieuw geïnterpreteerd in het ontwerp door een spel van conische geometrie en metalen buigtechnieken. De sculpturale houding van de serie wordt gecombineerd met eenvoud in materialen, vormen en productietechnieken, om functioneel & amp; esthetische voordelen. Het resultaat is een moderne meubelserie die woonruimtes een onderscheidend tintje geeft.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende parels tussen de brullende golven van de zee, het is het resultaat van inspiratie uit de oceaan en parels en het is een 3D-modelring. Deze ring is ontworpen met een combinatie van goud en kleurrijke parels met een speciale structuur om de beweging van de parels tussen de brullende golven van de oceaan door te voeren. De buisdiameter is op een goede maat gekozen waardoor het ontwerp robuust genoeg is om het model maakbaar te maken.

Kattenmand

Catzz

Kattenmand Bij het ontwerpen van Catzz kattenmand werd de inspiratie gehaald uit de behoeften van katten en eigenaren, en de behoefte om functie, eenvoud en schoonheid te verenigen. Bij het observeren van katten inspireerden hun unieke geometrische kenmerken de strakke en herkenbare vorm. Sommige karakteristieke gedragspatronen (bijv. Oorbewegingen) werden opgenomen in de gebruikerservaring van katten. Met het oog op de eigenaren was het ook de bedoeling om een meubelstuk te maken dat ze konden aanpassen en met trots konden tentoonstellen. Bovendien was het belangrijk om te zorgen voor eenvoudig onderhoud. Dit alles is mogelijk dankzij het strakke, geometrische ontwerp en de modulaire structuur.