Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorinrichting

Puls

Kantoorinrichting Het Duitse ingenieursbureau Puls verhuisde naar een nieuw pand en maakte van deze gelegenheid gebruik om een nieuwe samenwerkingscultuur binnen het bedrijf te visualiseren en te stimuleren. Het nieuwe kantoorontwerp zorgt voor een culturele verandering, waarbij teams een aanzienlijke toename van de interne communicatie melden, met name tussen onderzoek en ontwikkeling en andere afdelingen. Het bedrijf heeft ook een toename gezien van spontane informele bijeenkomsten, wat bekend staat als een van de belangrijkste indicatoren voor succes op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, innovatie.

Woningbouw

Flexhouse

Woningbouw Flexhouse is een eengezinswoning aan het meer van ZĆ¼rich in Zwitserland. Flexhouse is gebouwd op een uitdagend driehoekig perceel, ingeklemd tussen de spoorlijn en de lokale toegangsweg, en is het resultaat van het overwinnen van vele architectonische uitdagingen: beperkende grensafstanden en bouwvolume, driehoekige vorm van het perceel, beperkingen met betrekking tot de lokale taal. Het resulterende gebouw met zijn brede glazen wanden en een lintachtige witte faƧade is zo licht en mobiel van uiterlijk dat het lijkt op een futuristisch schip dat vanuit het meer is binnengevaren en een natuurlijke plek heeft gevonden om aan te meren.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub 6280.ch coworking hub, gelegen tussen bergen en meren in het pittoreske Centraal-Zwitserland, is een antwoord op de groeiende behoefte aan flexibele en toegankelijke werkplekken in landelijke gebieden van Zwitserland. Het biedt lokale freelancers en kleine bedrijven een eigentijdse werkruimte met interieurs die inspiratie putten uit de landelijke omgeving van de site en een eerbetoon zijn aan het industriƫle verleden, terwijl het de aard van het beroepsleven van de 21e eeuw stevig omarmt.

Kantoorinrichting

Sberbank

Kantoorinrichting De complexiteit van dit project was het ontwerpen van een flexibele werkplek van enorme omvang binnen een zeer beperkt tijdsbestek en om de fysieke en emotionele behoeften van kantoorgebruikers altijd centraal te stellen in het ontwerp. Met de nieuwe kantoorinrichting heeft Sberbank de eerste stappen gezet om hun werkplekconcept te moderniseren. Het nieuwe kantoorontwerp stelt het personeel in staat om hun taken uit te voeren in de meest geschikte werkomgeving en vestigt een geheel nieuwe architecturale identiteit voor de toonaangevende financiƫle instelling in Rusland en Oost-Europa.

Kantoor

HB Reavis London

Kantoor Ontworpen volgens de WELL Building Standard van de IWBI, is het hoofdkantoor van HB Reavis UK gericht op het promoten van projectmatig werken, wat het afbreken van afdelingssilo's aanmoedigt en het werken met verschillende teams eenvoudiger en toegankelijker maakt. Volgens de WELL Building Standard is het ontwerp van de werkplek ook gericht op het aanpakken van de gezondheidsproblemen die verband houden met moderne kantoren, zoals gebrek aan mobiliteit, slechte verlichting, slechte luchtkwaliteit, beperkte voedselkeuze en stress.

Vakantiehuis

Chapel on the Hill

Vakantiehuis Na meer dan 40 jaar verlaten te hebben gestaan, is een vervallen Methodistenkapel in het noorden van Engeland omgetoverd tot een vakantiehuis met eigen kookgelegenheid voor 7 personen. De architecten hebben de originele kenmerken behouden - de hoge gotische ramen en de grote congregatiezaal - waardoor de kapel een harmonieuze en comfortabele ruimte is geworden die overspoeld wordt met daglicht. Dit 19e-eeuwse gebouw is gelegen op het Engelse platteland en biedt een panoramisch uitzicht op de glooiende heuvels en het prachtige landschap.