Design tijdschrift
Design tijdschrift
6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub 6280.ch coworking hub, gelegen tussen bergen en meren in het pittoreske Centraal-Zwitserland, is een antwoord op de groeiende behoefte aan flexibele en toegankelijke werkplekken in landelijke gebieden van Zwitserland. Het biedt lokale freelancers en kleine bedrijven een eigentijdse werkruimte met interieurs die inspiratie putten uit de landelijke omgeving van de site en een eerbetoon zijn aan het industriële verleden, terwijl het de aard van het beroepsleven van de 21e eeuw stevig omarmt.

Kantoorinrichting

Sberbank

Kantoorinrichting De complexiteit van dit project was het ontwerpen van een flexibele werkplek van enorme omvang binnen een zeer beperkt tijdsbestek en om de fysieke en emotionele behoeften van kantoorgebruikers altijd centraal te stellen in het ontwerp. Met de nieuwe kantoorinrichting heeft Sberbank de eerste stappen gezet om hun werkplekconcept te moderniseren. Het nieuwe kantoorontwerp stelt het personeel in staat om hun taken uit te voeren in de meest geschikte werkomgeving en vestigt een geheel nieuwe architecturale identiteit voor de toonaangevende financiële instelling in Rusland en Oost-Europa.

Kantoor

HB Reavis London

Kantoor Ontworpen volgens de WELL Building Standard van de IWBI, is het hoofdkantoor van HB Reavis UK gericht op het promoten van projectmatig werken, wat het afbreken van afdelingssilo's aanmoedigt en het werken met verschillende teams eenvoudiger en toegankelijker maakt. Volgens de WELL Building Standard is het ontwerp van de werkplek ook gericht op het aanpakken van de gezondheidsproblemen die verband houden met moderne kantoren, zoals gebrek aan mobiliteit, slechte verlichting, slechte luchtkwaliteit, beperkte voedselkeuze en stress.

Vakantiehuis

Chapel on the Hill

Vakantiehuis Na meer dan 40 jaar verlaten te hebben gestaan, is een vervallen Methodistenkapel in het noorden van Engeland omgetoverd tot een vakantiehuis met eigen kookgelegenheid voor 7 personen. De architecten hebben de originele kenmerken behouden - de hoge gotische ramen en de grote congregatiezaal - waardoor de kapel een harmonieuze en comfortabele ruimte is geworden die overspoeld wordt met daglicht. Dit 19e-eeuwse gebouw is gelegen op het Engelse platteland en biedt een panoramisch uitzicht op de glooiende heuvels en het prachtige landschap.

Kantoor

Blossom

Kantoor Hoewel het een kantoorruimte is, wordt er gebruik gemaakt van een gedurfde combinatie van verschillende materialen en geeft de groene beplantingsstructuur overdag een gevoel van perspectief. De ontwerper biedt alleen ruimte, en de vitaliteit van de ruimte hangt nog steeds af van de eigenaar, gebruikmakend van de kracht van de natuur en de unieke stijl van de ontwerper! Het kantoor is niet langer een enkele functie, het ontwerp is meer gediversifieerd en het wordt gebruikt in een grote en open ruimte om verschillende mogelijkheden te creëren tussen mens en omgeving.

Kantoor

Dunyue

Kantoor Tijdens het conversatieproces laten ontwerpers bij het ontwerp niet alleen de ruimtelijke indeling van het interieur maar ook een verbinding van de stad / ruimte / mensen bij elkaar komen, zodat de ingehouden omgeving en ruimte in de stad niet conflicteren, de dag is een verborgen gevel in de straat, nacht. Dan wordt het een glazen lichtbak in een stad.