Design tijdschrift
Design tijdschrift
Visuele Identiteitsontwerp

ODTU Sanat 20

Visuele Identiteitsontwerp Voor het 20e jaar van ODTU Sanat, een jaarlijks gehouden kunstfestival van de Middle East Technical University, was het verzoek om een beeldtaal op te bouwen om de daaruit voortvloeiende 20 jaar van het festival te benadrukken. Zoals gevraagd werd het 20e jaar van het festival benadrukt door het te benaderen als een bedekt kunstwerk dat onthuld moet worden. Schaduwen van dezelfde gekleurde lagen die de nummers 2 en 0 vormen, creëerden een 3D-illusie. Deze illusie geeft het gevoel van opluchting en de cijfers zien eruit alsof ze met de achtergrond zijn versmolten. De levendige kleurkeuze zorgt voor een subtiel contrast met de rust van de golvende 20.

Whisky Malbec Hout

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Hout Door de verschillende elementen die naar de naam van het product verwijzen te combineren, versterkt het ontwerp de boodschap die het voorstelt. Het brengt een spannend en intrigerend beeld over. De illustratie van een uitdagende condor die zijn vleugels toont, duidt het gevoel van vrijheid aan, geconjugeerd met de symmetrische en suggestieve medaille, toegevoegd aan een achtergrondillustratie met een denkbeeldig landschap dat poëzie aan het ontwerp toevoegt, een ideale combinatie vormt om de gewenste boodschap over te brengen. Een sober kleurenpalet geeft het exclusieve kenmerken en het typografisch gebruik verwijst naar een traditioneel en historisch product.

Huisarchitectuur Ontwerp

Bienville

Huisarchitectuur Ontwerp De logistiek van dit werkende gezin vereiste dat ze gedurende lange tijd binnenshuis thuis moesten blijven, wat naast werk en school ook hun welzijn verstoorde. Ze begonnen na te denken, zoals veel gezinnen, of een verhuizing naar de buitenwijken, de nabijheid van stadsvoorzieningen inruilen voor een grotere achtertuin om de toegang naar buiten te vergroten, nodig was. In plaats van ver weg te gaan, besloten ze een nieuw huis te bouwen dat de beperkingen van het leven binnenshuis op een klein stedelijk perceel zou heroverwegen. Het organiserende principe van het project was om zoveel mogelijk buitentoegang te creëren vanuit gemeenschappelijke ruimtes.

Pillen Met Cannabis

Secret Tarts

Pillen Met Cannabis De Secret Tarps-verpakking is gemaakt in de zogenaamde gemoderniseerde retro / vintage-stijl met een gevoel van ouderwetse notities, zodat een meester-apotheker-verwachting de klant vasthoudt vanaf een eerste blik en later terwijl de gedetailleerde observatie van de belangrijkste ontwerpelementen gecodeerd in een holistische structuur die het belangrijkste marketingpunt overbrengt: dit product is ontwikkeld door een ambachtelijk apothekersbedrijf en bevat een met de hand gemaakt geheim recept van de apotheker.

Mobiele App

Akbank Mobile

Mobiele App Het nieuwe ontwerp van de Akbank Mobile-app biedt een nieuw perspectief op het gebied van sociale, slimme, toekomstbestendige en lonende bankervaring. Met het gepersonaliseerde gebiedsontwerp op de hoofdpagina kunnen gebruikers slimme inzichten bekijken om hun financiële leven te vergemakkelijken. Met deze nieuwe ontwerpbenadering spreken traditionele banktransacties ook de taal van de gebruikers met afbeeldingen van contactminiaturen, vereenvoudigde actiestromen en concepten.

Workout Siliconen Waterfles

Happy Aquarius

Workout Siliconen Waterfles Happy Aquarius is een veilige waterfles met goede grip voor alle leeftijden. Het heeft een gladde, glimlachende krommingsvorm en een opvallende verschijning met dubbelzijdige kleuren, die een gevoel van jong, energiek en modieus presenteert. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen van voedingskwaliteit, met een temperatuurbereik van 220 graden. C tot -40 graden. C, geen weekmaker uitgeloogd en is BPA-vrij. De zacht aanvoelende oppervlaktecoating zorgt voor een zijdezacht gevoel, prettig in de hand en grip. De veerkracht, elasticiteit en de holle structuur zorgen ervoor dat de fles zowel als grijper als als lichtgewicht halter kan werken.