Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kroonluchter

Lory Duck

Kroonluchter De Lory Duck is ontworpen als een ophangsysteem dat is samengesteld uit modules van messing en epoxyglas, die elk lijken op een eend die moeiteloos door koel water glijdt. De modules bieden ook configureerbaarheid; met een aanraking kunnen ze allemaal in elke richting worden aangepast en op elke hoogte worden opgehangen. De basisvorm van de lamp was relatief snel geboren. Het had echter maanden van onderzoek en ontwikkeling met talloze prototypes nodig om de perfecte balans en de beste look vanuit alle mogelijke hoeken te creëren.

Dameskledingcollectie

Hybrid Beauty

Dameskledingcollectie Het ontwerp van de Hybrid Beauty-collectie is om de schattigheid te gebruiken als het overlevingsmechanisme. Opgericht schattige kenmerken zijn linten, ruches en bloemen, en ze zijn opnieuw gemaakt door traditionele modevak en couture-technieken. Dit herschept oude couture-technieken tot moderne hybride, die romantisch, donker maar ook eeuwig is. Het hele ontwerpproces van Hybrid Beauty bevordert duurzaamheid om tijdloze ontwerpen te creëren.

Lichtportaal Toekomstige Spoorstad

Light Portal

Lichtportaal Toekomstige Spoorstad Light Portal is het masterplan van Yibin Highspeed Rail City. Een hervorming van de levensstijl wordt het hele jaar door aanbevolen aan alle leeftijden. Naast het Yibin hogesnelheidstreinstation dat sinds juni 2019 actief is, bestaat Yibin Greenland Center uit 160 meter hoge Twin Towers voor gemengd gebruik die architectuur en natuur integreren met de 1 km lange landschapsboulevard. Yibin heeft een geschiedenis van meer dan 4000 jaar en vergaarde wijsheid en cultuur, net zoals het sediment in de rivier de ontwikkeling van Yibin markeerde. De Twin Towers dienen als een lichtportaal om bezoekers te begeleiden, maar ook als een herkenningspunt voor bewoners om te verzamelen.

Tandheelkundige Kliniek

Clinique ii

Tandheelkundige Kliniek Clinique II is een particuliere orthodontische kliniek voor een opinieleider en uitblinker die de meest geavanceerde technieken en materialen in zijn discipline toepast en onderzoekt. De architecten hadden een implantaatconcept voor ogen dat gebaseerd was op typisch orthodontisch gebruik van zeer nauwkeurige medische apparaten als ontwerpprincipe in de hele ruimte. Binnenmuuroppervlakken en meubels gaan naadloos over in een witte schaal met een scheutje geel corian waarin de allernieuwste medische technologie is geïmplanteerd.

Megalopolis X Shenzhen Super Hoofdkantoor

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Hoofdkantoor Megalopolis X wordt het nieuwe centrum in het hart van de grotere baai, vlakbij de grens tussen Hong Kong en Shenzhen. Het masterplan integreert architectuur met voetgangersnetwerken, parken en openbare ruimtes. Er worden boven- en ondergrondse transportnetwerken gepland door de connectiviteit in de stad te maximaliseren. Een ondergronds duurzaam infrastructuurnetwerk zal naadloos systemen leveren voor stadskoeling en automatische afvalverwerking. Het doel is om een creatief masterplankader vast te stellen voor hoe steden in de toekomst zullen worden ontworpen.

Vlinderhanger

Butterfly

Vlinderhanger De vlinderhanger dankt zijn naam aan de gelijkenis met de vorm van een vliegende vlinder. Het zijn minimalistische meubelen die op een handige manier in elkaar gezet kunnen worden door het ontwerp van de losse componenten, gebruikers kunnen de hanger snel met blote handen monteren. Wanneer het nodig is om te verplaatsen, is het handig om het na demontage te vervoeren. De installatie duurt slechts twee stappen: 1. stapel beide frames samen om een X te vormen; en laat de ruitvormige frames aan elke kant overlappen. 2. Schuif het houten stuk aan beide kanten door de overlappende ruitvormige frames om de frames vast te houden