Design tijdschrift
Design tijdschrift
Meubelserie

Sama

Meubelserie Sama is een authentieke meubelserie die functionaliteit, emotionele beleving en uniciteit biedt door zijn minimale, praktische vormen en sterk visueel effect. De culturele inspiratie die is ontleend aan de poëzie van wervelende kostuums die tijdens Sama-ceremonies worden gedragen, wordt opnieuw geïnterpreteerd in het ontwerp door een spel van conische geometrie en metalen buigtechnieken. De sculpturale houding van de serie wordt gecombineerd met eenvoud in materialen, vormen en productietechnieken, om functioneel & amp; esthetische voordelen. Het resultaat is een moderne meubelserie die woonruimtes een onderscheidend tintje geeft.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende parels tussen de brullende golven van de zee, het is het resultaat van inspiratie uit de oceaan en parels en het is een 3D-modelring. Deze ring is ontworpen met een combinatie van goud en kleurrijke parels met een speciale structuur om de beweging van de parels tussen de brullende golven van de oceaan door te voeren. De buisdiameter is op een goede maat gekozen waardoor het ontwerp robuust genoeg is om het model maakbaar te maken.

Kattenmand

Catzz

Kattenmand Bij het ontwerpen van Catzz kattenmand werd de inspiratie gehaald uit de behoeften van katten en eigenaren, en de behoefte om functie, eenvoud en schoonheid te verenigen. Bij het observeren van katten inspireerden hun unieke geometrische kenmerken de strakke en herkenbare vorm. Sommige karakteristieke gedragspatronen (bijv. Oorbewegingen) werden opgenomen in de gebruikerservaring van katten. Met het oog op de eigenaren was het ook de bedoeling om een meubelstuk te maken dat ze konden aanpassen en met trots konden tentoonstellen. Bovendien was het belangrijk om te zorgen voor eenvoudig onderhoud. Dit alles is mogelijk dankzij het strakke, geometrische ontwerp en de modulaire structuur.

Vrijetijdsclub

Central Yosemite

Vrijetijdsclub Keer terug naar de eenvoud van het leven, de zon door het raam licht en schaduw kriskras door elkaar. Om de natuurlijke smaak in de algehele ruimte beter weer te geven, moet u volledig gebruik maken van het ontwerp van het logboek, eenvoudig en stijlvol, humanistisch comfort, de artistieke sfeer in de ruimte benadrukken. Oosterse charmetoon, met een unieke ruimtelijke sfeer. Dit is een andere uitdrukking van het interieur, het is natuurlijk, puur, variabel.

Droge Theeverpakking

SARISTI

Droge Theeverpakking Het ontwerp is een cilindrische container met levendige kleuren. Innovatief en verhelderend gebruik van kleuren en vormen zorgt voor een harmonieus ontwerp dat de kruideninfusies van SARISTI weerspiegelt. Wat ons ontwerp onderscheidt, is ons vermogen om een moderne draai te geven aan droge theeverpakkingen. De dieren die in de verpakking worden gebruikt, vertegenwoordigen emoties en omstandigheden die mensen vaak ervaren. De flamingovogels staan bijvoorbeeld voor liefde, de pandabeer voor ontspanning.

Olijfolie Verpakking

Ionia

Olijfolie Verpakking Omdat de oude Grieken elke olijfolie-amfora (container) afzonderlijk schilderden en ontwerpen, besloten ze dat vandaag te doen! Ze hebben deze oude kunst en traditie nieuw leven ingeblazen en toegepast in een eigentijdse moderne productie waarin elk van de 2000 geproduceerde flessen een ander patroon heeft. Elke fles is individueel ontworpen. Het is een uniek lineair ontwerp, geïnspireerd op oude Griekse patronen met een modern tintje dat een vintage erfgoed van olijfolie viert. Het is geen vicieuze cirkel; het is een zich ontwikkelende creatieve lijn. Elke productielijn maakt 2000 verschillende ontwerpen.