Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verkoopcentrum

Yango Poly Kuliang Hill

Verkoopcentrum Dit ontwerp heeft tot doel te onderzoeken hoe een verrukkelijke ervaring van het idyllische leven in de voorsteden kan worden gebracht, waardoor mensen een goed leven nastreven en de mensen naar de oosterse poëtische woning gaan. De ontwerper gebruikt een moderne en eenvoudige ontwerpvaardigheid met natuurlijke en eenvoudige materialen. Door te focussen op de geest en de vorm te verwaarlozen, combineert het ontwerp de elementen van het landschap zen en theecultuur, de amoureuze gevoelens van vissers, een paraplu van oliepapier. Door de afhandeling van details, brengt het de functie en esthetiek in evenwicht en maakt het leven artistiek.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Het ontwerp gebruikt ontwerptechnieken van formeel evenwicht als aixs om de oosterse artistieke conceptie over te brengen. Het neemt elementen van bamboe, orchidee, pruimenbloesem en landschap over. Het eenvoudige scherm wordt gevormd door de verlenging van de bamboevorm door de betonnen vorm af te trekken en het te stoppen waar het moet stoppen. De woonkamer- en eetkamer-indelingen van boven en beneden bepalen de ruimtebeperking en belichamen het oosterse ruimtelijke vooruitzicht dat schaars en patchwork is. Rond het thema eenvoudig leven en licht reizen, De bewegende lijnen zijn duidelijk, het is een nieuwe poging voor de woonomgeving van mensen.

Schoonheidssalon Branding

Silk Royalty

Schoonheidssalon Branding Het doel van het merkproces is om het merk in de high-end categorie te plaatsen door een kijkje te nemen en aan te passen aan de wereldwijde trends in make-up en huidverzorging. Elegant in zijn interieur en exterieur, biedt klanten een luxe toevluchtsoord om zich terug te trekken in een hernieuwd vertrek. Het succesvol communiceren van de ervaring naar de consumenten was ingebed in het ontwerpproces. Daarom is Alharir Salon ontwikkeld, dat vrouwelijkheid, visuele elementen, weelderige kleuren en texturen uitdrukt met aandacht voor de fijne details om meer zelfvertrouwen en comfort toe te voegen.

Slimme Keukenmolen

FinaMill

Slimme Keukenmolen FinaMill is een krachtige keukenmolen met verwisselbare en hervulbare kruidenpods. FinaMill is de gemakkelijke manier om koken naar een hoger niveau te tillen met de gedurfde smaak van versgemalen kruiden. Vul de herbruikbare peulen gewoon met gedroogde specerijen of kruiden, klik een peul op zijn plaats en maal met één druk op de knop precies de hoeveelheid kruiden die je nodig hebt. Verwissel kruidencapsules met slechts een paar klikken en blijf koken. Het is de enige molen voor al je kruiden.

Appartement

Nishisando Terrace

Appartement Dit condominium bestaat uit 4 huizen met drie verdiepingen met een lager volume en staat op het terrein in de buurt van de binnenstad. Het cederrooster rondom het gebouw beschermt de privacy en voorkomt degradatie van het gebouw als gevolg van direct zonlicht. Zelfs met het eenvoudige vierkante plan, spiraalvormige 3D-constructie gemaakt door privétuinen van verschillende niveaus met elkaar te verbinden, leiden elke kamer en traphal om het volume van dit gebouw maximaal te voeden. De verandering van de gevel van cederhouten planken en gecontroleerde verhoudingen kan ervoor zorgen dat dit gebouw organisch blijft en zich vermengt met de tijdelijke verandering in de stad.

Family Mall

Funlife Plaza

Family Mall Funlife Plaza is een familiewinkelcentrum voor vrije tijd en educatie van kinderen. Streeft naar het creëren van een racewagengang voor kinderen om in de auto te rijden tijdens het winkelen van de ouders, een boomhut voor kinderen die uitkijken en binnen spelen, een "lego" -plafond met verborgen winkelcentrumnaam om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Eenvoudige witte achtergrond met rood, geel en blauw, laat de kinderen tekenen en kleuren op muren, vloeren en toilet!