Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kapsalon

Vibrant

Kapsalon Door de essentie van het botanische beeld vast te leggen, werd de luchttuin gecreëerd door het gangpad, verwelkomt de gasten onmiddellijk om onder te koesteren, zich opzij van de menigte en verwelkomt hen vanaf de ingang. Verderop in de ruimte kijkend, strekt de versmalde lay-out zich naar boven uit met gedetailleerde gouden details. Botanische metaforen worden nog steeds levendig uitgedrukt in de kamer en vervangen het drukke lawaai dat van de straten komt, en wordt hier een geheime tuin.

Privéwoning

City Point

Privéwoning De ontwerper zocht inspiratie uit het stedelijk landschap. Het landschap van de hectische stedelijke ruimte werd daarbij 'doorgetrokken' naar de woonruimte, gekenmerkt door het thema Metropolitan. Donkere kleuren werden geaccentueerd door licht om prachtige visuele effecten en sfeer te creëren. Door mozaïek, schilderijen en digitale prints met hoogbouw te adopteren, werd de indruk van een moderne stad in het interieur gebracht. De ontwerper heeft veel aandacht besteed aan de ruimtelijke ordening, met name gericht op functionaliteit. Het resultaat was een stijlvolle en luxe woning die ruim genoeg was voor 7 personen.

Installatiekunst

Inorganic Mineral

Installatiekunst Geïnspireerd door diepe gevoelens voor de natuur en ervaring als architect, richt Lee Chi zich op het creëren van unieke botanische kunstinstallaties. Door na te denken over de aard van kunst en onderzoek te doen naar creatieve technieken, transformeert Lee levensgebeurtenissen in geformaliseerde kunstwerken. Het thema van deze serie werken is om de aard van materialen te onderzoeken en hoe materialen kunnen worden gereconstrueerd door het esthetische systeem en een nieuw perspectief. Lee gelooft ook dat de herdefiniëring en reconstructie van planten en andere kunstmatige materialen het natuurlijke landschap een emotionele impact kan hebben op mensen.

Stoel

Haleiwa

Stoel De Haleiwa weeft duurzaam rotan in golvende rondingen en geeft een uitgesproken silhouet. De natuurlijke materialen zijn een eerbetoon aan de ambachtelijke traditie in de Filippijnen, opnieuw gemaakt voor de huidige tijd. Gekoppeld of gebruikt als statement-stuk, de veelzijdigheid van het ontwerp zorgt ervoor dat deze stoel zich aanpast aan verschillende stijlen. Door een balans te creëren tussen vorm en functie, gratie en kracht, architectuur en design, is de Haleiwa even comfortabel als mooi.

Bedrijfsre-Branding

Astra Make-up

Bedrijfsre-Branding De kracht van het merk schuilt niet alleen in zijn vermogen en visie, maar ook in communicatie. Een eenvoudig te gebruiken catalogus gevuld met sterke productfotografie; een consumentgerichte en aansprekende website die online diensten en een overzicht van de producten van de merken biedt. We ontwikkelden ook een visuele taal in de weergave van de merksensatie met een modestijl van fotografie en een lijn van frisse communicatie op sociale media, om een dialoog tot stand te brengen tussen het bedrijf en de consument.

Lettertype Ontwerp

Monk Font

Lettertype Ontwerp Monk zoekt een balans tussen de openheid en leesbaarheid van humanistische sans serifs en een meer geregulariseerd karakter van de square sans serif. Hoewel oorspronkelijk ontworpen als een Latijns lettertype, werd al vroeg besloten dat er een bredere dialoog nodig was om een Arabische versie op te nemen. Zowel het Latijn als het Arabisch ontwerpen ons dezelfde grondgedachte en het idee van gedeelde geometrie. Door de kracht van het parallelle ontwerpproces hebben de twee talen een evenwichtige harmonie en gratie. Zowel Arabisch als Latijn werken naadloos samen met gedeelde tellers, stengeldikte en gebogen vormen.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.