Design tijdschrift
Design tijdschrift
Een Rebranding Van Een Haven

Hak Hi Kong

Een Rebranding Van Een Haven In het voorstel worden drie concepten gebruikt om het CI-systeem voor de vissershaven van Yong-An opnieuw op te bouwen. De eerste is een nieuw logo dat is gemaakt met specifiek visueel materiaal dat is geëxtraheerd uit culturele kenmerken van de Hakka-gemeenschap. De volgende stap is een nieuw onderzoek naar de entertainmentervaring, en vervolgens twee mascottekarakters maken die deze vertegenwoordigen en ze laten verschijnen in nieuwe attracties om toeristen naar de haven te leiden. Last but not least, negen plekken binnen plannen, rondom met entertainmentactiviteiten en heerlijke keukens.

Tentoonstellingsontwerp

Tape Art

Tentoonstellingsontwerp In 2019 veroorzaakte een visueel feest van lijnen, kleurbrokjes en fluorescentie Taipei. Het was de Tape That Art Exhibition georganiseerd door FunDesign.tv en Tape That Collective. Een verscheidenheid aan projecten met ongebruikelijke ideeën en technieken werd gepresenteerd in 8 tapekunstinstallaties en er werden meer dan 40 tapeschilderijen tentoongesteld, samen met video's van het werk van de kunstenaars in het verleden. Ze voegden ook briljante geluiden en licht toe om van het evenement een meeslepend kunstmilieu te maken en de materialen die ze aanbrachten waren onder meer textieltapes, ducttapes, papieren tapes, verpakkingsverhalen, plastic tapes en folies.

Kapsalon

Vibrant

Kapsalon Door de essentie van het botanische beeld vast te leggen, werd de luchttuin gecreëerd door het gangpad, verwelkomt de gasten onmiddellijk om onder te koesteren, zich opzij van de menigte en verwelkomt hen vanaf de ingang. Verderop in de ruimte kijkend, strekt de versmalde lay-out zich naar boven uit met gedetailleerde gouden details. Botanische metaforen worden nog steeds levendig uitgedrukt in de kamer en vervangen het drukke lawaai dat van de straten komt, en wordt hier een geheime tuin.

Privéwoning

City Point

Privéwoning De ontwerper zocht inspiratie uit het stedelijk landschap. Het landschap van de hectische stedelijke ruimte werd daarbij 'doorgetrokken' naar de woonruimte, gekenmerkt door het thema Metropolitan. Donkere kleuren werden geaccentueerd door licht om prachtige visuele effecten en sfeer te creëren. Door mozaïek, schilderijen en digitale prints met hoogbouw te adopteren, werd de indruk van een moderne stad in het interieur gebracht. De ontwerper heeft veel aandacht besteed aan de ruimtelijke ordening, met name gericht op functionaliteit. Het resultaat was een stijlvolle en luxe woning die ruim genoeg was voor 7 personen.

Installatiekunst

Inorganic Mineral

Installatiekunst Geïnspireerd door diepe gevoelens voor de natuur en ervaring als architect, richt Lee Chi zich op het creëren van unieke botanische kunstinstallaties. Door na te denken over de aard van kunst en onderzoek te doen naar creatieve technieken, transformeert Lee levensgebeurtenissen in geformaliseerde kunstwerken. Het thema van deze serie werken is om de aard van materialen te onderzoeken en hoe materialen kunnen worden gereconstrueerd door het esthetische systeem en een nieuw perspectief. Lee gelooft ook dat de herdefiniëring en reconstructie van planten en andere kunstmatige materialen het natuurlijke landschap een emotionele impact kan hebben op mensen.

Stoel

Haleiwa

Stoel De Haleiwa weeft duurzaam rotan in golvende rondingen en geeft een uitgesproken silhouet. De natuurlijke materialen zijn een eerbetoon aan de ambachtelijke traditie in de Filippijnen, opnieuw gemaakt voor de huidige tijd. Gekoppeld of gebruikt als statement-stuk, de veelzijdigheid van het ontwerp zorgt ervoor dat deze stoel zich aanpast aan verschillende stijlen. Door een balans te creëren tussen vorm en functie, gratie en kracht, architectuur en design, is de Haleiwa even comfortabel als mooi.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.